2777
2789
عنوان

دوستان رمان خون کمک

101 بازدید | 16 پست
سلام.من دنبال رمانی میگردم که موضوعش این بود:یه دختری با خواهرش زندگی میکردن فکر کنم پدرو مادرشون فوت کرده بودـدختره واسه این خرج زندگیشونو دربیاره خدمتکار یا پرستار یه پیرزنه میشه.یه نوه ی مغرورم داشته که دختره بعدا عاشقش میشه..یه تیکه از رمان یادمه تو خونه ی پیرزنه جشن بوده دختره پیانو میزنه .پسره میگه تو که فقیری چطوری تونستی به خوبی پیانو بزنی؟.
خواهر دختره هم به یه مهمونی میره فکر کنم مواد مصرف میکنه میره تو کما بعدشم میمیره.اخرشم دختره با پسره ازدراج میکنه و صاحب دوتا دختر میشن دختره هم اسم خواهرشو رو یکی از دختراش میزاره.
خدایا توکل به خودت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فهمیدید منم لایک کنید موضوعش جالب بنظرمیاد

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

الهه ناز با يه كم بالا پايين شبيه چيزيه ك روايت كردي

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
الهه ناز با يه كم بالا پايين شبيه چيزيه ك روايت كردي

الهه ی ناز دوجلده بعدم خواهرا دوقلو بودن یکیشون میمیره اون یکی با شوهرخواهرش ازدواج میکنه

خدایا توکل به خودت😍

بچه ها یه تیکه ی اخر رمان نامزد سابق پسره برمیگرده پسره هم  قبولش میکنه.دختره هم میفهمه از اون خونه میره بیمارستان خواهرشم عوض میکنه که بعدش بخاطر مرگ مغزی خواهرش اعضای بدنشو اهدا میکنه و تصمیم میگیره بره خارج کشور که پسره جلوشو میگیره و بهش اعتراف میکنه

خدایا توکل به خودت😍