2777
2789
عنوان

بی ادبیه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 83 پست
چرامیدونن

اهان نمیدونند رابطه داشتند....خب زن و شوهر بودند دیگه ....بالاخره با این موضوع کنار میان.....اگر دوباره ازدواج هم کنه نه خودش نه خانواده اش نمیتونند همچین چیزی و پنهان کنند

عقد کردن دیگه پدرش خیلی باید نامرد باشه که خترشو به خاطر رابطه باشوهرش اذیت کنه

اخه این ک رابطه کامل درعقد داشته باشن خوب نمیدونن میگن عقدزمان اشناییه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عقد کردن دیگه پدرش خیلی باید نامرد باشه که خترشو به خاطر رابطه باشوهرش اذیت کنه

نه من کامل درکش میکنم بعضی خانواده ها هستن که خیلی سخت میگیرن چه برسه به اینکه تازه طلاقم میخواد بگیره 

جدی ما دخترا و زن ها بیچاره ایم

به این بیچارگی خوومون دامن میزنیم نمونش تو کامنتهای این تاپیک پره زنهایی که بیخبر و یا بدون اثبات مردشون پلاکارد افتخار میگیرن که من اکبندم

بعد همینا هزارجور مشگل برای مرده درست میکنن تو روابطش با خانوادش و هزارجور مساله دیگه

ازماست که برماست

اما چون دوستتون رو دادگاه نیبره مزشک قانونی ترمبم فایده نخواهد داشت بهتره یکجوری مساله رو به خانوادش بگه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
عزیزم برن پیش یک دکتر راهنماییشون میکنه قطعا فکر میکنم باتوجه به غیرقانونی بودنش درایران حداقل دو می ...

عزیزم آخه این جوابها در مورد کسی گفته میشه که دنبال ترمیم هست . وگرنه به بقیه ی اونایی که بکارت ندارن کاری ندارن که. ( مورد این تاپیک رو نمی گم. کلا ماجرای ترمیم رو میگم )  اونی که دنبال ترمیم هست ، با کارش داره این پیام رو میرسونه که دست نخورده بودن مهمه 😊😊 وگرنه ترمیم لازم نیست و مرد و گردونه و محکم ،میگه دلم خواسته ، تونستم ، حقم بوده ، کردم . .درسته ؟! 

ولی وقتی دنبال ترمیم میرن، یعنی خودشون این اعتقاد ضمنی رو دارن گلم 😚😚😚

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خب میدونن کع.زنو وشوهر بودنا,,مگه عهد بوقه ک درک نکنن  درضمن برا ازدواج بعدیش مثلا میخواد بگه ...

ن فرهنگ خانوادش جوریه ک عقد زمان اشناییه.ن میخادبگه عقد بودم اما رابطه نداشتم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اخه این ک رابطه کامل درعقد داشته باشن خوب نمیدونن میگن عقدزمان اشناییه

بالاخره چاره ای نیست باید راستشو بگه 

پزشک قانونیو نمیشه دور زد

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز
نه من کامل درکش میکنم بعضی خانواده ها هستن که خیلی سخت میگیرن چه برسه به اینکه تازه طلاقم میخواد بگی ...

اینجا هم همینطوره ولی به هرحال گفتنش از این دردسرا و ترمیم و... بهتره

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز
الهی بمیرم چقدر سخت    

خدانکنه عزیزدلم😘😘😘💟💟💟💜❤💚💚

عزیزم موضوع اینه که تو معاینه پزشک قانونی صددرصد متوجه میشن ترمیم انجام شده ،الان بره به پدرش بگه ک ...

موضوع راحتی نیست تو این جامعه مرد سالار! اینجا اگه دختر بكارت نداشته باشه به چشم بد نگاهش میكنن تو جامعه اروپایی اگه داشته باشه بد میبیننش چون حس میكنن مریض و نمیتونه نیاز جنسی داشته باشه! اینم یه نیاز از دید من خیلی فاجعه نیست! در هر حال این بنده خدا فقط ظاهرا دنبال پاك كردن اسم از شناسنامه است!