2777
2789
عنوان

بی ادبیه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 83 پست
عزیزم آخه این جوابها در مورد کسی گفته میشه که دنبال ترمیم هست . وگرنه به بقیه ی اونایی که بکارت ندار ...

سفالینه نوشتی مردو گردونه 45دقیقه ست دارم فکرمیکنم یعنی چی ،نگو مردو مردونه بوده خخخخخخخخخخخخخخ      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم آخه این جوابها در مورد کسی گفته میشه که دنبال ترمیم هست . وگرنه به بقیه ی اونایی که بکارت ندار ...

خیر دوست من مخالفم هدفش این نیست که بگه اکبند بودن مهمه و خوبه،چاره ای نداره چون اینجا ایرانه و این تابو وجود داره 

چندبار شده تو فرمای استخدامی به دروع نوشتیم اعتقاد به فلان و بهمان داریم؟

چند بار شده به زور رفتیم الکی نماز جماعت خوندیم

چند نفرمون به زور با روسری میریم بیرون

میتونیم وایستیم بگیم ننبخوایم حقمونه اما تبعاتش سخته و به همین دلیل بهتره با دروغ خودمونو موجه نشون بدبم

مگه بیحجابی بده؟اما تابوش هست خانواده ها جلوش وایمیستن 

مهمتر ازهمه خود زنها این رو کردن تو کله مردا که ما باید اکبند باشیم براتون

جایی که تابو وجود داره صداقت بیمفهومه

شما وقتی میتونی توقع صداقت داشته باشی که شرایط یکسان باشه یا انتخاب ازاد باشه

تو جامعه ای که مادر به بچش رحم نمیکنه میبرتش گواهی بکارت میگیره که به یه پسر هفت پشت غریبه با افتخار نشون بده،صداقت در اون موارد بیفایده هست

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
سفالینه نوشتی مردو گردونه 45دقیقه ست دارم فکرمیکنم یعنی چی ،نگو مردو مردونه بوده خخخخخخخخخخخخخخ &nbs ...

وا ؟

تقصیر این پیش فرض کیبورد لاکردار گوشیمه برا خودش میزنه بی ادب !

الان درست میکنم😘😘😘

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
موضوع راحتی نیست تو این جامعه مرد سالار! اینجا اگه دختر بكارت نداشته باشه به چشم بد نگاهش میكنن تو ج ...

خب منم ک همینو میگم 😂😂😂چرا داغ میکنی ؟!چ ربطی به تبعیض جنسیتی داشت!؟

داریم میگیم دادگاه برای پاک کردن اسم تو طلاق دوران عقد نیاز به گواهی باکره بودن زن داره ،با ترمیم پزشک قانونی اینو میفهمه و گواهی نمیده و اسم پاک نمیشه ،قانون مملکت اینه حالا یا غلطه یا درست ربطی به این تاپیک نداره.

این خانومم با همسرش بوده گناه ک نکرده ،فقط میگیم ایتکار براش هزینه بی فایدس چون در هر حال پزشک قانونی حکم باکرگی برای تعویض شناسنامه نمیده.

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

چرا سخت میگیرین بابا خیلی راحته بنظره من .فقط باید قبل از هرچیزی به طرف بگه قبلا باشوهرم رابطه داشتم اگه میتونی بپذیری بسم الله اگه نه که بسلامت .مطمئن باش مردای فهیمی هستن قبول میکنن این مسئله رو چون خلاف شرع نکرده

خب منم ک همینو میگم 😂😂😂چرا داغ میکنی ؟!چ ربطی به تبعیض جنسیتی داشت!؟ داریم میگیم دادگاه برای پاک ...

داغ كه نكردم ولی واقعا این جامعه مرد سالار! نمیدونم ولی در كل دلم به حال جنس زن میسوزه، امیدوارم مشكل این خانومم حل شه 

جدا از سنتی بودن خانواده اش بیشترین دلیلشون برای داشتن  گواهی باکرگی این که اسم طرف از شناسنامه پاک بشه و درواقع این ازدواج و مخفی کنند کاملا روشن همچین پنهانکاری عاقبت نداره و ازدواج مجدد با مردی که همچین تفکراتی داره هم کار خطرناکی

خیر دوست من مخالفم هدفش این نیست که بگه اکبند بودن مهمه و خوبه،چاره ای نداره چون اینجا ایرانه و این ...

نمیدونم چرا ی عده دوس دارن حقارت هاشونو ی جوردیگ جلوه بدن...اگ یکم مطالعه راجع ب غرب وفرهنگاس اصلیشون تاکیدمیکنم اصیل مطالعه داشته باشین واطلاعاتتون روبروز کنید متوجه خاهید شد ک اونجا هم دخترانی ک ازخانواده های اصیل واشرافی هستن باید ب نجابتشون روحفظ کنن...ب همین دلیل قبل ازاسمشون پیشوند دوشیزه ب کارمیره...واین توی خانواده های اصیل مهمه.

اینکه یک فرد خود دارباشه بااینکه دم دستی و در دسترس باشه هم برمیگرده ب عزت نفس هرشخصی ک اونم شخصیه و بعضیا دوس دارن ک همیشه دردسترس باشن واسمشو ی چیز دیگ بذارن.

راستی آخرای شهریور عقدت بودچیشد باهاش عقد کردی؟ 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

راستش یکی رو میشناسم که عقد کرد و رابطه داشت ولی شوهرش دست بزن داشت.ازش توی عقد با بدبختی طلاق گرفت .پسره طلاقش نمیداد و درنهایت مهریه رو بخشید که جونش رو نجات بده...با پزشکی قانونی هماهنگ کرد و اونجا آشنا پیدا کرد و حکم باکره گی گرفت .البته هر دو تاشون پزشک بودن .بعدم دوباره عقد کرد و رفت پی زندگی خودش.پسره هم دوباره عروسی کرد و این یکی  زنش رو هم میزنه.فقط این یکی زنش احمق بود و زود باردار شد.فک میکنه پسره بابا بشه آدم میشه...

ببینین توی پزشکی قانونی آشنا نمی تونین پیدا کنین...

البته  منصفانه اینه که  به همسر بعدیش بگه باکره نیست ولی حالا برای خانواده خودش و حرف مردم و تعصبات جامعه بره دنبال این کار..ولی باید واقعیت رو به خود همسرش بگه وگرنه یک عمر عذاب وجدان خواهد داشت

نمیدونم چرا ی عده دوس دارن حقارت هاشونو ی جوردیگ جلوه بدن...اگ یکم مطالعه راجع ب غرب وفرهنگاس اصلیشو ...

عزیزم والله ما مطالعه نکردیم سالها زندگی کردم و با افراد از قشرهای مختلف برخورد کردم البته من هیچ وقت با وضعیت لای پای دختراشون اصالتشونو تعیین نمیکردم!!!

درهرحال همچین موردی که میگی ندیدیم تعریف نجابت با این حرفها فرق داره و دوشیزه در غرب حداقل در صدسال اخیربه کسی گفته میشه که ازدواج قانونی نکرده

سالهاست خودشونو از این تابوها رهاندن

اینمنابع مطالعاتی مصرفش مال داخل جوامعی مثل ماست که با درگیر این مسائل بودن دروغ وفحشا رو زیر زمینی رواج بدیم 

هر ارتباطی به معنی فاحشگی نیست 

تا وقتی زنهایی مثل شما هستن که به خاطر رابطه داشتن به زنهای دیگه میگن حقیر و حقارت بهشون نسبت میدن خوش بحال مردها معلومه از این قوانین طرفداری میکنن

سوای بحث نجابت یک چیزی بهت بگم مطمین باش اگر اقایون بکارت داشتن هزاران مقاله و کتاب مینوشتند که بکارت باعث بیماریه و بدو تولد باید برش داشت، هرگز اجازه ننیدادن نشونه اکبندیشون بمونه

البته اعتقادات شما برای خودت محترمه اما دلم برای دخترت میسوزه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

[QUOTE=67071493]نمیدونم چرا ی عده دوس دارن حقارت هاشونو ی جوردیگ جلوه بدن...اگ یکم مطالعه راجع ب غرب وفرهنگاس اصلیشو ...[/QUOTببین ترو خدا حجاب رو به قانون ربط نده من مسلمانم خدا گفته حجاب خالق من کسی که منو آفریده گفته حجاب من میگم چشم چندنفر مسلمون دارم شاید کم کم هفتاد درصد ایرانی ها مسلمون بقیه مجبورن به هفتاد درصد احترام بزارن...هرکشوری قانون داره مثلاً کشور انگلستان دانشگاه هاشون نباید دامنت دخترانش از زانو بالاتر باشه...اونجا که به قولشون آزادیهای رابطه جن سی آزاده کسی نمی پرسه زنی یا دختر پس چرا انقد تجاوز داره آمریکا حرف اول رو توی تجاوز میزنه...توی ایران هم هست من نمی‌گم گل و بلبلی ولی کمتره..من با هیچ کس کار ندارم نه مرجع نه هرچیز دیگه من با قرآن کار دارم و امامان هرچی قرآن گفتهمن میگم چشمچونمن برای مال. دنیا یا مثلاً رابطهیا زیبایی بدنیا نیومدیم فقط هدف خالقمن این بود عبادت و عشق به خدا همه می‌زارن میرم فرعون با اون قدزتش توی جهان حرف اول رو میزد مرد حضرت مریم با زیبایش و حضرت یوسف همشون رفتن...دنیای ابدی اینجا نیست بخاطر اینکه اثبات کنم من خوشگلترین چهارتا تارمومو بریزم بیرون الان مادرت میگه فلانی از این غذا نخوردن ی چیزی می‌دونه میگه....خالق من میگه حجاب و تمام یاحق

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
نمیدونم چرا ی عده دوس دارن حقارت هاشونو ی جوردیگ جلوه بدن...اگ یکم مطالعه راجع ب غرب وفرهنگاس اصلیشو ...

ببین عزیزم جوابتو دادم