2777
2789
عنوان

بی ادبیه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 83 پست
[QUOTE=67071493]نمیدونم چرا ی عده دوس دارن حقارت هاشونو ی جوردیگ جلوه بدن...اگ یکم مطالعه راجع ب غرب ...

خب شما به مذهب پایبندی و اعتقاد محض  دارق

این به خودی خود ایراد نداره مشکل اینجاست که بخوای همه جامعه مثل تو فکر کنن و فکر کنی جز راه تو همه راهها اشتباهه و تفکرت رو به عموم جامعه نسبت بدی

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
خیر دوست من مخالفم هدفش این نیست که بگه اکبند بودن مهمه و خوبه،چاره ای نداره چون اینجا ایرانه و این ...

من برای شما نوشتن متن بارو بخونید

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما به مذهب پایبندی و اعتقاد محض  دارق این به خودی خود ایراد نداره مشکل اینجاست که بخوای هم ...

کسی همچین فکری نکرد هیچ جای دنیا توی این همچین فکری نمیکنن فقط میگم به قانون احترام بزارید کسی مثلاً اومده بهت بگه نماز نمی‌خونی کافری مثال زدم نه کسی به کسی نه ربط داره نه هیچ چیز دیگه ولی قانون ربط داره 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
من برای شما نوشتن متن بارو بخونید

بله متوجه شدم گفتم که اعتقادات شما مال پایبندیتون به دینه 

ایا همه باید به دین پایبند باشن به زکر؟؟و چرا باید معیار خوبی ادمها رو عمل بر طبق دینی تعیین کنه که بهش شاید معتقد نباشن؟

اعتقادات شما تا جایی که نخوای بگی به جز این اعتقادات اشتباهه و غلطه محترمه

اما اگر بخوای بگی کل جامعه پابندن و عرفه،خیر نیست کل جامعه حق انتخاب ندارن

قانونیکه میگی برای انگلیس مال مجامع عمومی و...ننیشه نمیتونی با زور قانون و تابو رو حاکم کنی و بعد بگی این خوبه چون عرفه

اگر فقطدر حد اعتقاد خودته ،خوبه

کسی همچین فکری نکرد هیچ جای دنیا توی این همچین فکری نمیکنن فقط میگم به قانون احترام بزارید کسی مثلاً ...

قبول دارم به شرطی که قانون منصفانه تعیین بشه با انتخابات ازاد نه به زور 

یعنی همه حق نظر داشته باشن،هیچ جای دنیا برای پوشش کل مردم قانون نداره

ححاب داری؟دمت گرم من هرگز حق ندارن تورو امل بدونم نسخرت کنم بهت توهین کنم یا بخوام حجابتو برداری

اما این حق رو برای خودمم قایلم

با هر کی بوده بهرحال شوهر بعدی باید بدون..

خب منم همینو گفتم دیگه.گفتم چرا باید ترمیم کنه با شوهرش بوده خلاف شرع که نکرده

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
راستی آخرای شهریور عقدت بودچیشد باهاش عقد کردی؟ 

ن فعلا گفتم بندازیم بعداز محرم ک بریم مشاوره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ن فعلا گفتم بندازیم بعداز محرم ک بریم مشاوره

خیلی منتظر بودم ببینم مامانت آخر با زنداییم چیکار کرد....ولی پستی نزاشتی

خیلی منتظر بودم ببینم مامانت آخر با زنداییم چیکار کرد....ولی پستی نزاشتی

اگ میشه خصوصی بیامیگم اینجانگم بهتره و بیزحمت این پستتم پاک کن ممنون گلم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....