2777
2789
عنوان

بی ادبیه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 83 پست

عزیزم برن پیش یک دکتر راهنماییشون میکنه قطعا فکر میکنم باتوجه به غیرقانونی بودنش درایران حداقل دو میلیون دستمزد رو بخواد 

مورد بعدی اینکه تاجایی که مطلعم ایشون اگر در دوره عقد برن برای طلاق به خاطر بحث تعلق مهریه کامل یا نصفه میفرستنش پزشکی قانونی و اونجا ترمیمی بودن مشخص میشه

سوم اینکه چقدر مریم مقدس اینجا داریم خوش بحالتون که اکبند موندین برای مردتون و خودتونو در حد یک جنس میدونید که اکبند بودنش مزیته

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دخترم به دوستت بگو برای پاک شدن اسم همسرش میفرستنش پزشک قاونوی و اونجا ترمیم رو تشخیص میدن و تو ...

خیلی بده ک ب یکی اعتمادکنی بعد بزاره بره.بیچاره داره دق میکنه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نه دیگه درست میگی اگر اونقدر راحتن که همخوابه کسی میشن پس دیگه فیلم بازی کردن بعدش چیه با افتخار بگن ...

شما چقدر راحت مردم قضاوت ميكني 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
عزیزم برن پیش یک دکتر راهنماییشون میکنه قطعا فکر میکنم باتوجه به غیرقانونی بودنش درایران حداقل دو می ...

جدی ما دخترا و زن ها بیچاره ایم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خانواده اش نمیدونند عقد بوده؟

چرامیدونن

چه راحت هم و قضاوت میكنیم حالا اگه خدا پرده از كارای تك تكمون برداره خودمون شرمنده عالم میشیم! خدارو ...

عزیزم موضوع اینه که تو معاینه پزشک قانونی صددرصد متوجه میشن ترمیم انجام شده ،الان بره به پدرش بگه ک بهتره تا گواهی رو ببینن😐

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

به نظر من قبلش به کسی که میخواد باهاش عروسی کنه باید بگه چون یموقع دستش رو میشه که کاراز کار گذشته و اونموقع زندگی براش جهنم میشه اون طرف هم اگه آدم فهمیده ای باشه درک میکنه که شوهره عقدیش بوده و کار خلافی نکرده ،و اگرهم درک نکرد بیخیالش بشه این نشد بعدی

بعد وقتی توی سایت مییگیم توی عقد رابطه کامل برقرار نکنین بابا اول طرف و خانواده اش رو بشناسین شاید توزرد از اب درومد شاید هر دو خوب بودین اما تفاهم نداشتین  اینجا ایرانه دعوامون میکنن 😐

حال متکلم از کلامش پیداست

حدود پنج میلیون هستش من شنیدم کسی انجام داده ولی بقول دوستان پزشکی قانونی متوجه میشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن