2777
2789
عنوان

مایع دور جنین

111 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من بخاطر کم بودن مایع دور جنین یک هفته دو روزه بستری ام اول با مایع 6.9 اومدم امروز میگن مایعش 5.6 یعنی از وقتی اومدم بهتر ک نشدم هیچ بدتر شدم حالا میخواستم ببینم کسی اینجوری بوده .... من باید چیکار کنم خودم خودمو مرخص کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیای بیرون که کنترل نمیشی 

بمون همونجا

به ۳۸ برسی زایمان میکنی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مایعات زیاد باید بخوری،گمونم با تعهد همسر میشه خودت مرخص کنی

اره میخوام مرخص بشم .... باورت میشه روزی 4 تا بطری اب + 3 تا سرم نتونستن بهترم کنن اینجام همش ریخته اس دانشجو انقد ک بهم قرص اهن میدن شکمم کار نمیکنه از وقتی ک اومدم اینجا احساس میکنم لاغرتر شدم

من در شروع ماه نهم ناگهان تو سونو متوجه شدم مایع جنینی به ۶/۶ رسیده و خیلی نگران شدم، اما خدا رو شکر با دستور العمل زیر خیلی سریع بعد از ۵ روز رسید به ۸ و چند روز بعدش هم شد ۱۰

.

۱.دکترم سه بار سرم زد (هر یک روز در میان زمانی که زیر ۸ بود، وقتی رسید به ۸ دیگه سرم رو قطع کرد)

.

۲. روزی یک عدد قرص جویدنی ویتامین C

.

۳. شکم، کمر و کشاله‌ی ران رو تا زانو رو روزی ۳ بار با روغن زیتون خالص چرب می کردم.

.

۴. روزی ۲ لیوان آب سیب که در هر لیوان یک قاشق سویق گندم می ریختم

.

۵. روزی ۲ لیوان آب انار

.

۶. روزی یک لیوان شیر موز با دو قاشق سویق گندم و یک قاشق پودر بادام و یک قاشق عسل

.

۷.هر ۸ ساعت یکبار به اندازه یک عدس ژل رویال (چون وقتی خشکی ایجاد میشه جنین خیلی کم تحرک می شه و ژل رویال برای تحرک جنین معجزه می کنه. دفعه اول یکبار در روز به اندازه یک عدس بخورید و ببینید حساسیت نداشته باشید. روز بعد ۲ بار در روز هر ۱۲ ساعت و روز سوم هر ۸ ساعت)در مورد ژل رویال و عسل نگران نباشین ، در ماه ۸ و ۹ اصلا باعث سقط نمیشه، تازه جنین رو خیلی قوی و باهوش میکنه و تازه از افسردگی پس از بارداری هم جلوگیری می کنه. و دیگه بیش از این مقدار نخورید. درضمن زودتر از ماه ۸ بدون اجازه دکترتون عسل و ژل رویال نخورید

اصلا نگران نباشین و با این دستور ان‌شاءالله مشکل شما هم برطرف میشه و ان‌شاءالله نی‌نی‌تون به سلامتی به دنیا میاد