2777
2789
عنوان

مایع دور جنین

111 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من بخاطر کم بودن مایع دور جنین یک هفته دو روزه بستری ام اول با مایع 6.9 اومدم امروز میگن مایعش 5.6 یعنی از وقتی اومدم بهتر ک نشدم هیچ بدتر شدم حالا میخواستم ببینم کسی اینجوری بوده .... من باید چیکار کنم خودم خودمو مرخص کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بیای بیرون که کنترل نمیشی 

بمون همونجا

به ۳۸ برسی زایمان میکنی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مایعات زیاد باید بخوری،گمونم با تعهد همسر میشه خودت مرخص کنی

اره میخوام مرخص بشم .... باورت میشه روزی 4 تا بطری اب + 3 تا سرم نتونستن بهترم کنن اینجام همش ریخته اس دانشجو انقد ک بهم قرص اهن میدن شکمم کار نمیکنه از وقتی ک اومدم اینجا احساس میکنم لاغرتر شدم

من در شروع ماه نهم ناگهان تو سونو متوجه شدم مایع جنینی به ۶/۶ رسیده و خیلی نگران شدم، اما خدا رو شکر با دستور العمل زیر خیلی سریع بعد از ۵ روز رسید به ۸ و چند روز بعدش هم شد ۱۰

.

۱.دکترم سه بار سرم زد (هر یک روز در میان زمانی که زیر ۸ بود، وقتی رسید به ۸ دیگه سرم رو قطع کرد)

.

۲. روزی یک عدد قرص جویدنی ویتامین C

.

۳. شکم، کمر و کشاله‌ی ران رو تا زانو رو روزی ۳ بار با روغن زیتون خالص چرب می کردم.

.

۴. روزی ۲ لیوان آب سیب که در هر لیوان یک قاشق سویق گندم می ریختم

.

۵. روزی ۲ لیوان آب انار

.

۶. روزی یک لیوان شیر موز با دو قاشق سویق گندم و یک قاشق پودر بادام و یک قاشق عسل

.

۷.هر ۸ ساعت یکبار به اندازه یک عدس ژل رویال (چون وقتی خشکی ایجاد میشه جنین خیلی کم تحرک می شه و ژل رویال برای تحرک جنین معجزه می کنه. دفعه اول یکبار در روز به اندازه یک عدس بخورید و ببینید حساسیت نداشته باشید. روز بعد ۲ بار در روز هر ۱۲ ساعت و روز سوم هر ۸ ساعت)در مورد ژل رویال و عسل نگران نباشین ، در ماه ۸ و ۹ اصلا باعث سقط نمیشه، تازه جنین رو خیلی قوی و باهوش میکنه و تازه از افسردگی پس از بارداری هم جلوگیری می کنه. و دیگه بیش از این مقدار نخورید. درضمن زودتر از ماه ۸ بدون اجازه دکترتون عسل و ژل رویال نخورید

اصلا نگران نباشین و با این دستور ان‌شاءالله مشکل شما هم برطرف میشه و ان‌شاءالله نی‌نی‌تون به سلامتی به دنیا میاد