2777
2789
نمیشه فقط باید عقد باشی

مامانم ضامن یه خری شده ک قسط نمیده از یارانه ما برداشت میکنن

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه برداشت نکنم مامانت باید بره ببخشید زندان چون اون کسی که ضامنش شده نداده و فرار کرده...عموم با بابام این کارو کرد دم آخر پیداش کردکردن پولو ازش گرفتن..

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
خب اگه برداشت نکنم مامانت باید بره ببخشید زندان چون اون کسی که ضامنش شده نداده و فرار کرده...عموم با ...

ما هرروز میبینم اون بی مادرو میگه ندارم بدم چ کار کنم

خیلی ظلمه باید یارانه هر کی دست خودش باشه مثلا یه شوهر معتاد نره بگیره تریاک بخره

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
ما هرروز میبینم اون بی مادرو میگه ندارم بدم چ کار کنم

خب برید گزارش بزنین دادگاه..حالا چقدر بوده که ضامن شده...محاله بگن خب نداری نده داره ازش شده دولت هزارتومان می‌کشه بیرون من زنداییم وکیله پایه یک دادگستری تهرانه می‌دونم چطوری هست 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
خب برید گزارش بزنین دادگاه..حالا چقدر بوده که ضامن شده...محاله بگن خب نداری نده داره ازش شده دولت هز ...

10میلیون

همین گزارش ک میگی هزینه داره؟؟

فکر نکنم گزارش میزنی مدرک می‌بری که آره این پول نمیده میرن دنبالش اگه فرار کنه مادرت پاش گیره

اشتباه نکن یارانه تو جدا نکن حتی اونایی که عقدهستن من دوستم این کارو کرد الان یک ساله کلا یارانه ای قطع شده رفتن اعتراض کردن گفتن سیستم باید بهروز رسانی بشه منم حتی شوهر دارممم جدا نکردم گفتم نوش جون مامانم 

اشتباه نکن یارانه تو جدا نکن حتی اونایی که عقدهستن من دوستم این کارو کرد الان یک ساله کلا ...

من بخاطر اون بی مادر میخوام جدا کنم