2777
2789
من بخاطر اون بی مادر میخوام جدا کنم

خب چه کاریه پدرت که سرپرستی بگه مثلاً این حسابم پول یارانه نیاد حساب جدیدبده ولی بازم آدم میترسم قطع کنم

بهتری راه گزارش بزنید شکایت کنید هزینه نداره ن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
خب چه کاریه پدرت که سرپرستی بگه مثلاً این حسابم پول یارانه نیاد حساب جدیدبده ولی بازم آدم  ...

بابام فوت کرده

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام فوت کرده

خدا رحمت کنه روحش شاد...پس سر پرست خانواده مادرته بره بگه مثلاً این خانم فلانی من ضامنش شدم قسط نداده پولشواز یارانه من کم میشه اونم پیگیریمیشه و احضاریه دادگاه میاد فقط برای وکیل گرفتن هزینه داره...حتما اقدام کنید وگرنهکل قسط از شما کم میشه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

عزیزم هر شکایتی که بخوای انجام بدی باید هزینه واریز کنی به حساب دولت به جز هزینه وکییل هست و بعد از اینکه نتیجه حکم معلوم شد شخصی که محکوم شده باید این هزینه رو به شما پرداخت کنه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
خدا رحمت کنه روحش شاد...پس سر پرست خانواده مادرته بره بگه مثلاً این خانم فلانی من ضامنش شدم قسط نداد ...

مرسی

هزینه دادگاه نداریم

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم