2821
2789
من بخاطر اون بی مادر میخوام جدا کنم

خب چه کاریه پدرت که سرپرستی بگه مثلاً این حسابم پول یارانه نیاد حساب جدیدبده ولی بازم آدم میترسم قطع کنم

بهتری راه گزارش بزنید شکایت کنید هزینه نداره ن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
خب چه کاریه پدرت که سرپرستی بگه مثلاً این حسابم پول یارانه نیاد حساب جدیدبده ولی بازم آدم  ...

بابام فوت کرده

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابام فوت کرده

خدا رحمت کنه روحش شاد...پس سر پرست خانواده مادرته بره بگه مثلاً این خانم فلانی من ضامنش شدم قسط نداده پولشواز یارانه من کم میشه اونم پیگیریمیشه و احضاریه دادگاه میاد فقط برای وکیل گرفتن هزینه داره...حتما اقدام کنید وگرنهکل قسط از شما کم میشه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

عزیزم هر شکایتی که بخوای انجام بدی باید هزینه واریز کنی به حساب دولت به جز هزینه وکییل هست و بعد از اینکه نتیجه حکم معلوم شد شخصی که محکوم شده باید این هزینه رو به شما پرداخت کنه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
خدا رحمت کنه روحش شاد...پس سر پرست خانواده مادرته بره بگه مثلاً این خانم فلانی من ضامنش شدم قسط نداد ...

مرسی

هزینه دادگاه نداریم

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
2823
2791
2779
2792