من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خدا رحمت کنه روحش شاد...پس سر پرست خانواده مادرته بره بگه مثلاً این خانم فلانی من ضامنش شدم قسط نداده پولشواز یارانه من کم میشه اونم پیگیریمیشه و احضاریه دادگاه میاد فقط برای وکیل گرفتن هزینه داره...حتما اقدام کنید وگرنهکل قسط از شما کم میشه
تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
عزیزم هر شکایتی که بخوای انجام بدی باید هزینه واریز کنی به حساب دولت به جز هزینه وکییل هست و بعد از اینکه نتیجه حکم معلوم شد شخصی که محکوم شده باید این هزینه رو به شما پرداخت کنه
گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................