2789
عنوان

قلم شتر

20389 بازدید | 13 پست

عزیزایه دلم قلم پای شتر رو از قصابی ها بخرید بیارید خونه حسابی بپزید از صافی رد کنید عصارشو بریزید تو قالب های یخ هربار که سوپ برای نی نی هاتون میپزید یه قالب بندازید توش عالیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من قلم گوساله رو اینجوری یمکنم  ولی شتر ندیدم تا حالا . بو نمیده. طعمش مثل گوساله ست؟؟؟

قلم گاو بهتره یا گوساله چجوری میپزید م ی شه یگید ممنونم 

وزن شروع: 2/10/97⬅️85😭9/10/97⬅️81/500   😊97/10/16⬅️80.5🙂 97/10/23⬅️79/5    هدف اول 65 هدف نهایی 55
قلم گاو بهتره یا گوساله چجوری میپزید م ی شه یگید ممنونم 

من میگم قلم گوساله بده اونم میده دیگه تشخیص نمیدم چیه 

مال خر هم باشه نمیفهمم که 😂

ولی میزارم تو زود پز دوساعتی با زود پز میپزم . دو سه ساعتم   درش باز میزارم 

پیاز خام  درسته . زردچوبه . زیره . ادویه .اینا رو هم میریزم توش 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
من قلم گوساله رو اینجوری یمکنم  ولی شتر ندیدم تا حالا . بو نمیده. طعمش مثل گوساله ست؟؟؟

من قلم شتر میگیرم مخصوصا فصلهای سرد سال عصاره شو برای سوپ و خورشت استفاده میکنم عالیه،اصلا بوی بدی نداره مثل قلم گوساله اس فقط شتر طبعش گرمه و مفیده برای بدن

خدایا اول از همه سلامتی آرزوی من برای همه است بعد از اون هیچ انسانی در حسرت فرزند نباشه🙏🙏❤❤❤
من میگم قلم گوساله بده اونم میده دیگه تشخیص نمیدم چیه  مال خر هم باشه نمیفهمم که 😂 ولی میزار ...

عزیزم تو آپارات یه فیلم هست از انواع قلم شتر ،شما که میگی تشخیص نمیدم قلم رو ببین خوبه

خدایا اول از همه سلامتی آرزوی من برای همه است بعد از اون هیچ انسانی در حسرت فرزند نباشه🙏🙏❤❤❤
طبعش گرمه ینی منکه طبع بدنم گرمه برام خوبه یا ن؟

شما که طبعت گرمه تو فصلای سرد میتونی مصرف کنی ولی زیاده روی نکن