2777
2789
عنوان

درمان مورفولوژی . خانوما کمک

664 بازدید | 87 پست

کسی هست که مورفولوژی همسرش با دارو بیشتر شده باشه ؟😢

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

خانوما بیاین کمک

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا مورفولوژی پایین با دارو خوب میشه ؟

مال همسر من که خوب نشد

عزیزم چند بود مورفولوژیش ؟ دارو چی مصرف کرد ؟ چند وقت دارو مصرف کرد که خوب نشد؟

بعدچندماه؟ چه داروایی استفاده کرد؟

ما کلا خیلی وقته درگیریم داروهاش رو نمیدونم ولی یادمه دوره ای زیاد میدادن ولی تکون نمیخورد که هیچی تازه کمتر هم میشد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اصلا مورفولوژی پایین با دارو خوب میشه ؟

خیلیا بودن که دارو خوردن و خوب شدن.البته فکرکنم یکم‌زمان بره.مثلا اگه دو درصده،سه ماه دارو بخوره میشه سه درصد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چنده؟؟؟مال شوهر منم پایینه میگن با دارو رفع نمیشه😔

رفع میشه گلم

هرشب سیاهدانه وعسل،خرنوب بجوشون بهش بده ،ویتامینE,فولیک اسید،ویتامین c,زینک پلاس،ایناروخورده؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

حداقل نرمال آزمابشگاه ۱۵ % هست که از همسر من ۸% هست .

عزیزم چند بود مورفولوژیش ؟ دارو چی مصرف کرد ؟ چند وقت دارو مصرف کرد که خوب نشد؟

اولش دو بود بعد شد یک بعدش هم صفر.میدونی چون اوضاع خراب بود مستقیم میکرو رو پیشنهاد دادن که فعلا از اونم نتیجه نگرفتیم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ما کلا خیلی وقته درگیریم داروهاش رو نمیدونم ولی یادمه دوره ای زیاد میدادن ولی تکون نمیخورد که هیچی ت ...

چه  کار کردین پس ؟