النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 عنوان درمان مورفولوژی . خانوما کمک 670 بازدید | 87 پست کسی هست که مورفولوژی همسرش با دارو بیشتر شده باشه ؟😢 گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود. 1397/05/28 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 خانوما بیاین کمک گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
eli1374 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 12369 چنده براهمسرتون؟شک نکن درست میشه نگران نباش برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18084 مال همسر من که خوب نشد و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 اصلا مورفولوژی پایین با دارو خوب میشه ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
خاکستری عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 4035 چنده مورفولوژیش؟ خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
eli1374 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 12369 مال همسر من که خوب نشد بعدچندماه؟ چه داروایی استفاده کرد؟ برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 مال همسر من که خوب نشد عزیزم چند بود مورفولوژیش ؟ دارو چی مصرف کرد ؟ چند وقت دارو مصرف کرد که خوب نشد؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18084 بعدچندماه؟ چه داروایی استفاده کرد؟ ما کلا خیلی وقته درگیریم داروهاش رو نمیدونم ولی یادمه دوره ای زیاد میدادن ولی تکون نمیخورد که هیچی تازه کمتر هم میشد و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خاکستری عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 4035 اصلا مورفولوژی پایین با دارو خوب میشه ؟ خیلیا بودن که دارو خوردن و خوب شدن.البته فکرکنم یکمزمان بره.مثلا اگه دو درصده،سه ماه دارو بخوره میشه سه درصد خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
eli1374 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 12369 چنده؟؟؟مال شوهر منم پایینه میگن با دارو رفع نمیشه😔 رفع میشه گلمهرشب سیاهدانه وعسل،خرنوب بجوشون بهش بده ،ویتامینE,فولیک اسید،ویتامین c,زینک پلاس،ایناروخورده؟ برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 حداقل نرمال آزمابشگاه ۱۵ % هست که از همسر من ۸% هست . گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18084 عزیزم چند بود مورفولوژیش ؟ دارو چی مصرف کرد ؟ چند وقت دارو مصرف کرد که خوب نشد؟ اولش دو بود بعد شد یک بعدش هم صفر.میدونی چون اوضاع خراب بود مستقیم میکرو رو پیشنهاد دادن که فعلا از اونم نتیجه نگرفتیم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 ما کلا خیلی وقته درگیریم داروهاش رو نمیدونم ولی یادمه دوره ای زیاد میدادن ولی تکون نمیخورد که هیچی ت ... چه کار کردین پس ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.