2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست
یه کم خجالت بکشن بعضی ها  من خجالت میکشم از کامنتهاتون واقعا خودتون خجالت نمیکشید  دور ه ...

موافقم حالا خندیدنشون به کنار اینا که میاند میگند شوهرما خیلی تمیزه فلانه رو کجای دلم بزارم استارتر اومده دردودل و کمک میخواد اینا اومدند پز شوهرشونو میدند

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
وای حالا شوهر من انقد تمیزه حتی شده سر غذا پاشده ایفون یا موبایلو جواب داده بعدش دستشو میشوره بعد می ...

شوهر منم بینهایت تمیز و مرتبه. رو فرش آشغال باشه یا خودش جاروبرقی میکشه یا به من میگه تمیزکنم. خداروشکر تمیزی خیلی خیلی براش مهمه. خیلی رو تمیز بودن حساسه هرروز بعدباشگاه باید دوش بگیره و همیشه خوشبوئه.5ساله ازدواج کردم یه بار بوی بد یا عرق حس نکردم ازش. دوست داره همیشه سینک برق بزنه.

امیدوارم خدا به استارتر کمک کنه مشکلش حل بشه خیلی سخته. من خیلی حساسم به سینک ظرفشویی که کسی توش دست و صورت نشوره چه برسه به فین کردن😷😷😷

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاد یه تاپیکی افتادم که چند سال پیش یه کاربری زده بود ودمیگفت شوهرم تو خونه تو روزنامه پی پی میکنه😷 ...

سرمو دارم میکوبم دیوار😅😅😅😅😅😅😅

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
شوهر منم با شو ت میگرده تابستونا ....😐قرار بود اکه بچمون دختر شد شلوار بپوشه که پسر شد و باز ایشون ...

وا با شورت گشتن که بد نیس نباید کثیف باشه

انقد بدم مياد از مرداي كه تو خونه شلوار نمي پوشن .هر چيزي يه حدي داره

اتفاقا این کار صمیمیت بیشتری ایجاد میکنه بالاخره باید یه فرقی با خونه باباشون بکنه دیگه خخخخ

استارتر جان خیلی شرایطت سخته عزیزم به نظرم با شوهرت مثل بچه ها برخورد کن بشین باهاش حرف بزن و بگو که اینکار خیلی غیر بهداشتیه و بچمون مریض میشه چون چهاردست و پا میره و چیز میز از رو فرش برمیداره میکنه دهنش و رو فرش خوابش میبره....بگو فرشا بوی بدی گرفته و فلان و بهمان...براش شلوارکای کوتاه و خنک و راحت بده بپوشه.داره میره دسشویی هم بهش یاداوری کن بگو دستمال گذاشتم تو دسشویی ... میخواد بره سر سینک بدو با خنده دستشو بگیر ببرش طرف دسشویی بگو مادر جان بیا اینجا ، سینک ظرفشویی جای دست و رو شستن نیست.دستشو میبره طرف دماغش بدو دستمال کاغذی بیار بده دستش 

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍
خانمایی که میگن شوهرشون تو خونه با شورت میگرده منظورشون همین شورت عینکی هاست؟ همینایی که مثل مایوئه؟ ...

شورت هفتی

شورت هفتی

ایییش من اصلا خوشم نمیاد باز پادار باشه قابل تحمله. یه بار شوهرم از بیرون اومد خسته بود شلوارشو درآورد همونطور با شورت پادار نشست رو مبل. من اصلا خوشم نمیاد با شورت رو مبل یا فرش بشینه. بهش گفتم من خوشم نمیاد با شورت نشستی رو مبل سریع پاشد کلی معذرت خواهی کرد رفت شلوارکشو پوشید. آخه تا حالا اینطوری نکرده بود. حالا شوهر استارتر عادت کرده و با یکی دوبار گفتن دیگه فایده نداره. از اولش استارتر باید باهاش برخورد میکرد به خاطر همین الان مشکلش اوج گرفته. به نظرم اولین باری که میدید باید تذکر میداد که الان بدتر نشه. حالا الانم فقط خودش میتونه حلش کنه باید جدی باهاش حرف بزنه و بگه که اصلا خوشش نمیاد و زده میشه از اینکارا. با یه مشاور مشورت کنه راه حل بگیره ازش. اینجا هرکسی با توجه به اخلاق شوهر خودش پیشنهاده روشی رو میده در صورتی کا شاید هیچکدوم از اینا با اخلاق شوهر استارتر جور در نیاد. 

عزیزم تو ترک اخلاق بد شوهر هیچ کاری نشد نداره. تجربه دارم که میگم. حالا فقط باید عزمت رو جزم کنی و دنبال راهکار باشی همین. اگر لج بکنه بدتر میشه مراقب باش غر نزنی فقط.

ایییش من اصلا خوشم نمیاد باز پادار باشه قابل تحمله. یه بار شوهرم از بیرون اومد خسته بود شلوارشو درآو ...

من بدم نمیاد حالا از شرت پادار خیلی بدم میاد ، شورتش که نجس نیس شوهر من خیلی تمیزه در ضمن جلوی من اونطوری نگرده کجا میخواد بگرده؟

شورتاش هم همیشه خودم میخرم مارک دارو خوشگله😆

من بدم نمیاد حالا از شرت پادار خیلی بدم میاد ، شورتش که نجس نیس شوهر من خیلی تمیزه در ضمن جلوی من او ...

نظر شما محترمه. اما به نظر من هر چیزی جایی داره. ما تو رختخواب بینهایت راحتیم و حتی بدون لباس زیر میخوابیم. اما من دوست ندارم تو خونه با شورت بچرخه البته خودشم خوشش نمیاد اون یه بار پیش اومد. به هرحال هرکسی یه اخلاقی داره. من دوست دارم حد و مرز تو هرچیزی مشخص باشه وگرنه هر چیزی که از شورش در بیاد وجهه ی قشنگی نداره و جالب نیست☺