2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست

دوستان استارتر از شما خواسته بود بیاید همسرمو مسخره کنید تا دور هم بخندیم یا راه حل و تجربه خ استه بود

واقعا متاسفم برای بعضی از افراد با این کامنتها شون 

همسر استارتر سی پی هستن و مشکل مغزی دارن 

بعضی وقتها با خودم میگم که مردم شریف ایران این حقشون نیست که اینطور زندگی کنن 

ولی الان‌میگم واقعا بعضیهاشون حقشونه 

انسانم ارزوست

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این سایت که کلا قبحش ریخته شده ولی خب به نظرم حداقل بخاطر شعور خودمونم که شده هرچیزی رو بازگو نکنیم. ...

عزیزم ابنجا میان حرفهایی رو بزن که هر جایی نمیش گفت خوب واقعا دار اذیت میش خوب از رفتار همسرش 

اصلا نمیتونم تصور کنم یه مرد تو خونه با شورت با پاهای پشمالو هی بر بیاد خخخخ    

ایییییش  حالم بهم خورد یعنی چی میخوان پوست بلوری شونو نشونمون بدن یا خیلی پوست و بدن قشنگی دارن 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
وای حالا شوهر من انقد تمیزه حتی شده سر غذا پاشده ایفون یا موبایلو جواب داده بعدش دستشو میشوره بعد می ...

شوهر منم بینهایت تمیز و مرتبه. رو فرش آشغال باشه یا خودش جاروبرقی میکشه یا به من میگه تمیزکنم. خداروشکر تمیزی خیلی خیلی براش مهمه. خیلی رو تمیز بودن حساسه هرروز بعدباشگاه باید دوش بگیره و همیشه خوشبوئه.5ساله ازدواج کردم یه بار بوی بد یا عرق حس نکردم ازش. دوست داره همیشه سینک برق بزنه.

امیدوارم خدا به استارتر کمک کنه مشکلش حل بشه خیلی سخته. من خیلی حساسم به سینک ظرفشویی که کسی توش دست و صورت نشوره چه برسه به فین کردن😷😷😷

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️

یه کم خجالت بکشن بعضی ها 

من خجالت میکشم از کامنتهاتون واقعا خودتون خجالت نمیکشید 

دور هم جمع شدید و به مشکل استارتر میخندید و فان راه انداختید 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

تا حالا تو نی نی سایت انقد نخندیده بودم😂😂😂

استارتر جان خدا به دادت برسه

همین ماهایی که مسخره میکنیم اگه خودمون جای توبودبم دیوونه میشدیم

بعضی چیزا شاید کوچیک باشه ولی ادمو به شدتاذیت میکنه

تا حالا تو نی نی سایت انقد نخندیده بودم😂😂😂 استارتر جان خدا به دادت برسه همین ماهایی که مسخره می ...

اخه بخدا  تعریف نباشه پوست به این قشنگی و زیبایی داریم زیر بلوز و شلوار یا دامن قایم میکنیم اینا پشماشونا نشونمون میدن که چی بشه😂😂😂

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید