خانمی منم سر یه سری اخلاقهای بد شوهرم باهاش مشکل داشتم هرکاری کردم عوض نشد همش جنگ ودعوا بود مثلا با خودش موبایل میبرد تو دستشویی ، مسواک نمیزد، لباسهاش همیشه رو زمین ولو بود ، ناخن میخورد . منم یه حرکت باحال زدم : چندوقت کارهایی که دوست نداشت من انجام بدم رو هی انجام دادم مثل ولو کردن لباسها و وسایلم تو خونه ،نشستن ظرف و غیره و اونم خیلی شاکی شد بعدش نشستیم باهم قرارگذاشتیم مثلا این ماه من اخلاقهای بدم رو ترک کنم و اون هم اخلاقهای بدش رو البته دقیقا اسم میبردیم چه کارهایی رو باید ترک کنیم هرماه یه اخلاق و عادت رو میگفتیم بعد براش جریمه هم گذاشتیم
خلاصه یه پروسه طولانی که هرماه رو یه عادت بد جریمه گذاشتیم هم فان بود هم اخلاقهای بدمون کم شد کلی هم باهم تو چلنجیم ومیخندیم . همش میخایم مچ همدیگرو بگیریم ولی هرکی زرنگ تره موفق میشه ، همین فان قضیه رو بیشتر میکنه
الان چندماه این روش دارم میرم جلو شوهرم بهتر شده خودمم خیلی رفتارهای بدم داره کم میشه
البته بهت بگم شوهرمن عین بچه هاست عشق بازی کردن داره یه وقتایی میشه پسربچه ۴ساله ، این پروسه رو براش شبیه بازی در آوردم که بهش خوش بگذره وگرنه هیچجوره منطقی زیر بار نمیرفت
توهم باهاش بازی کن ایشالا جواب میده