راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام. وای خدای من. خیلی خانم باحوصله ای هستی. شورت لاستیکی مشمایی بزرگسالان ربازار موجود است میخری وهزینه پوشک یک بار مصرف توجیبت میمونه. البته شوهر من هم شب ادراری داره خودم ازمشما وکش ش رت لاستیکی دوختم وبا دو کهنه شب ها شوهرم رو لاستیکش میکنم. جدی باش شورت لاستیکی مشمایی بخرودوتا کهنه بزرگ تهیه کن وشبها لاستیکش کن. من جای تو بودم یک کشیده به صورتش میزدم ومیخواباندم زمین ولاستیکش میکردم. عزیزم درخونه نجس نماز دعا نمی افته وملایک ازخونه میرن وشیطان به خانه کثیف پا میذاره وانرژی های منفی تو تونه جمع میشن. یک قطره ا رار به تشک نشت کنه باید 2 ساعت بشویم. بنابراین ازدوکهنه بزرگ استفاده میکنگ یکی رو مثلثی شکل دیگری رو مانند پوشک وسطش میذارم ازلای پاش رد میکنم وکهنه دوم رو هم که مثلثی شکل است ازلای پاش رد کرده وشورت مشمایی رو تنش میکنم. درسته ضخیم میشه ولی دلم راحت میشه. شوهرم یک بار مقاومت کرد عصبی شده یک سیلی به گوشش نواختم.چون منو میشناسه چقدرجدی هستم. چون خیلی ذوسش دارم چیزی نگفت انسان مظلومی است ولی متم دوسش دارم که این وضعیتشو تحمل میکنم.
دخترم هم شب ادراری داره. بعدا فهمیدم این شب ادرا ی درخانواده پدری ارثی است. دخترم امسال میره مدرسه الان شش سالش تموم شده. دخترمو پوشک کامل میخرم وپوشکش میکنم. البته نسبت به حساسیتی که به نشت ا درار دارم وسط پوشک دخترم یک کهنه هم میذارم. صبح که بازش میکنم کهنشو میشورم وپوشک رو میاندازم د. ر ولی هزینه پوشک دونفر ب امون سنگینه. همانطور که گفتم شوهرمو لاستیکش میکنم
یه روز زمستان بود. تبریز شدید برف میبارید. برای شب یلدا رو قراربود 3 دی پارسال برگذار کنیم. درخانه مادرم. من برای احتیاط پوشک وکهنه دخترم ولاستیک وکهنه های شوهرم رو تو کیف دستی قراردادم. خوب کاری کرده بودم شب برف قطع نشد وزمین لغزنده بود ماشینا به یکدیگر زده بودن. من گواهینامه دارم درشبهای برفی رانندگی نمیکنم. اخرشب خواهرم باشوهروبچه هاش وما موندیم. باخودم گفتم خوب شد کهنه وپوشک شوهرم ودخترم را برداشته ام. آخرشب بود چادرسرم بود زیرچشمی به شوهرم گفتم بیا اتاق گفت خوابم نمیاد. گوشه چادرم رو لای دندانهام قراردادم اومدم دست شوهرم رو گرفته وکشیدم بردمش اتاق. بهش گفتم اگه جمع نبود یک سیلی نثارت میکردم بعد با عصبانیت شورت وشلوارش رو دراوردم وجای ناخنهام گاهاشو زخمی کرد. هولش دادم زمین بعددرازکشیدبا خشونت لاستیکش کردم. بعد گفتم الان ازخجالت درت میارم. به همه گفتم شوهرمو لاستیکش کردم ودرشب برفی بهش حال میده. همه خندیدن. دیدم شوهرم گریه میکنه دلم براش سوخت. فرداش توخونه بغلش کردم وگریه کردم گفتم منو ببخش گلم. به خاطر خودت کردم. بهش گفتم تو که مجبوری اون زهرماررو بگوشی پس چرا حرص منو درمیاری تا مثل بچه ها بگیرم بکشمت اتاق وبخوابونتمت زمین. مگه بچه هستی. گفتم عزیزم همسری متل من پیدا نمیکنی هرشب عوصت کنه وکهنه هاتو بشوره. بلاخره ازدلش دراوردم. من خودم هنگام پریود ماهانه یک نواربهداشتی بزرگ با یک کهنه کوچک وشورت مسافرتی بهداشتی همراه با دوشورت معمولی می پوشم ولی عادت کرده ام همیشه شلوار تنگ وجین بپوشم. شاید موقع پریود شدن مشخص بشه ولی میهمان اومد چادرسرم میکنم. زیاد نماز ودعا میخوانم. باید سرپناهم تمیز باشه
قبول میکنم شاید خانم مغروری باشم. خودم درخانه عادت کرده ام شلوار تنگ جین. یاشلوارتنگ کرمی یا سفید بگوشم ولی شوهرم ازسرکاراومد حق نداره باشلوار بشینه حتی میهمانی های خودمونی. باید زیرشلوار بپوشه. بین دخترم وشوهرم رفتار دوگانه ندارم. البته دخترمو زیاد کتکش میزنم. نه ازخشم بلکه رفتارشو اصلاح کنه. روش تربیتی به شیوه تنبه بدنی معتقدم. دخترم خیلی مودب واخلاقذمدارباراومده. اگه خطای کوچک کنه کمترین تنبیه اش نیشگون تاول زده است. شدیدترین کتکی که بهش زدم ازکیفم پول برداشته بود وبهم نگفته بود با اینکه قصدش دزدی نبود. کف دستشو باقاشق داغ کردم. ولی خیلی دوسم داره. چون خیلی بهش محبت میکنم. طاقت دوری منو نداره. هم ازم میترسه هم دوسم داره. شوهرم رو هم خیلی محبت میکنم. فقط درطول زندگی دو سیلی بهش زده ام. نه ازروی خشم. چون شوهرمه گناه بزرگیه. هردو سیلی برسر تمرد ازلاستیک شدن بود.
عزیزان من موضوع را به صورت داستان دراوردم که جذاب باشه. واین حقیقت است. من وقتی پریود میشم اون 9 روز را به خاطر یک نواربهداشتی بزرگ که شاید حجمش به اندازه پوشک نوزاد است تحملش برام سخته لای پام اونم 9 الی10 روز نگه دارم به همین خاطر دلم برای شوهرم که یک نواربهداشتی درمقابل کهنه های پارچه ای وشورت مشمایی ونایلونی کش دارهیچ است دلم میسوزه. ولی چاره ندارم. وهمیشه موقع لاستیک کردن شوهرم اخم میکنم ونمیخندم وبهش رو نمیدم تا روش باز نشه. من 34 سالمه وشوهرم 40.چند بار قبل ازسکس لاستیکش کردم ویادم رفته هم آغوش بشیم درچنین مواقعی موقع بازکردن لاستیکش که به کهنه شوی میانداختم متوجه شده ام که اسپرمشو ریخته توکهنش
شاید نوشته های بنده درزندگی خصوصیم مانند لاستیک کردن شوهرم مسخره بیاید ولی چون قبل ازازدواج مادرش زیر تشکش مشما پهن میکرد وخودش هنگام ازدواج حقیقت را گفت قبول کردم باهاش ازدواج کنم. ولی شرط گذاشتم که وقتی زیر یک سقف زندگی کردیم تا درمان کامل یا تاآخر عمرش باید لاستیکش کنم. موقع ازدواج که من 25 سالم بود. گفتم اززندگیت چیزی رو مخفی کنی ودروغ بگی طلاق خواهم گرفت او هم با لکنت گفت شب ادراری دارم. منم یه کم مکث کردم ولبخندی زدم گفتم ایراد نداره. خوشحال شد. منم تا اون روز ده ها خواستگارداشتم. هم تحصیلات ارشد داشتم هم کارمند بودم. هم توورزش های والیبال وکاراته وشنا مدال آورده بودم. ازنظر شکل خوش اندام وخیلی زیبا بودم ولباس های شیک میپو شیدم. دخترمومن بودم وعاشق خدا. عباداتم ودعاهایم خیلی طول میکشید. دربیرون چادری بودم ودرخانه هن نامحرم اگه بود چادر سرمیکردم. همیشه شلوارتنگ جین وکتان میگوشیدم والان هم میپوشم. تقریبا متل طرز لباس پو شیدنم مردانه بود. درخانه اکثر پیراهن مردانه وجلوی شوهرم تاب وشلوارهای بیرون رو میپوشیدم ولی به شوهرم اجازه نمیدادم توخانه لباس بیرون بپوشه. نمیذاشتم شلوارک هم بپوشه فقط زیرشلواری پارچه ای. الان هم که دخترم 7 سالشه توعمرم شلوارک وشورت توخانه نپوشیده ام ومتانت خودرا جلوی دختروشوهرم واقوام نفظ میکردم. شاید کسی منو میدید فکرمیکرد مغرور واخمو هستم ولی خوش قلب وباهمه مهربان هستم. اینکه دخترمو زیاد کتکش میزنم برای اینکه اخلاق ورفتارش الهی وخوب باشه. شوهرم هم توخانه مادرش لوس باراومده بود. بااجازه مادرش روش سختگیرانه رو درپیش گرفتم وسه بار سیلی محکم بهش زده ام دریکی ازانها درمیهمانی نمیذاشت لاستیکش کنم. دستم را اززیر چادردراورده چنان سیلی محکمی بهش زدم که چشمش 3 روز تاول زده بود.گفتم نمیذاری لاستیکت کنم میخوای خونه مردم رو به لجن بکشی هان؟ به علت روحیه ورزشکاری زورم ازشوهرم بیشتربود.
توخانه خواهرش شب رو مانده بودیم. ماشین داشتم.ولی خونه خواهرش شهرستان بود شب رو ماندیم. سیلی محکم رو که زدم خواهر شوهرم بعد ازاینکه شوهرم رو لاستیک کردم اومد اتاق ودید. اخلاقمو میدونستن. وبا خواهرش مهربان بودیم وفقط خواهرش باخنده گفت داداشم رو میزنی؟ گفتم سارا جان به جاش تورو خدا دوتا بزن توگوشم. میدونی واسه خودش کتکش زدم والا شوهرم است وگناه داره ومادرت هم اجازه داده تا اونو هم مثل دخترم تربیت کنم. خواهرش دستم رو گرفت خواست ببوسه نذاشتم چشاشو بوسبدم. خواهرش رفت دیدم مرد گنده زده زیر گریه. گفتم سربازی نرفتی ومعافیت گرفتی مادرت هم لوس بارت اورده ولی من ادبت میکنم. صبح که دیدم چشمش ازشدت ضربه سیلی تاول زده بود ومنو دید اول به روش نیاوردم بعد تحمل نکردم بغلش کردم گفتم خدا منو بکشه. معذرت عزیز دلم. گفت ایراد نداره شوهرم ساده لوح بود وآزارش به مورچه نمیرسید این اخلاقش باعث شده بود اقوام دور من واون احساس کنن سواستفاده میکنم. خودم باحقوقم ووام پژو پارس خریده بودم وپدرم هم یک آپارتمان هم برام به جای جهزیه خریده بود. 4 ماه بعداززندگی مشترک گفتم پاشو بریم دفترخانه آگارتمان رو 3 دونگش رو به نامت کنم. ازخوشحالی نمیدونست چی بگه. گفتم عزیزم ما دونفریم دریک روح. درسته سخت گیرم ولی جونم رو هم فدات میکنم. ماشین رو هم خواستم نصفشو به نامش بزنم خودش نذاشت. بااینکه دریک شرکت خصوصی کار میکنه واونا راننده استخدام میکردن موقع رفتن به شرکت ماشین رو بهش میدادم وخودم با تاکسی به اداره گیرفتم. الان خونمون تو منظریه تبریز است و3 میلیارد قیمتش است. باید خوشحال باشه پدرم یعنی پدرزنش ومادرزنش خیلی وصع مالیشون خوبه. بعداز زندگی مشترک دوباره نصف وسایل خونه رو مادرو گدرم وبقیه رو خودم با حقوقم خریدم. خودم 12 میلیون ولی شوهرم 5 میلیون درامد داره. وضعمون خوبه با وجود این بابا ومامانم بازم ازنظر مالی ساپورتم میکنن.
بحث اصلی این تایپیک شلوار نپوشیدن مرد وجیش کردن سرپایی است. وضع زندگیمو توصیح دادم تا خانمها زیاد منفعلانه با فرزند وشوهرهاشون برخورد نکنن. به خدا شوهرم روزها حتی با زیر شلواری. یعنی زیرشلواریشو بکشه پایین وجیش کنه روزها توخانه هم لاستیکش میکنم. فقط یک بار این صحنه زشت رو ببینم چنان با لگد میزنمش که بیفته تو دستشویی