2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13186 بازدید | 83 پست

شما هم دو تا سزارین داشتی و یه بچه دارین ؟؟

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
شما هم دو تا سزارین داشتی و یه بچه دارین ؟؟

اره گلم متاسفانه

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره گلم متاسفانه

مال شما چرا نموند

من دو سال پیش تو هفته ۲۹ زایمان زودرس داشتم و پسرم نموند

ای کاش اونو طبیعی میوردم

الان اینقدر دردسر نداشتم 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

منم تو هفته ۳۳ به دلیل نامنظم زدن قلب نی نی سزم کردن اورژانسی و بعد به دنیا اومدنش فهمیدن قلبش مشکل داره و ۱۳ روز بعد فوت کرد منم همیشه میگم کاش سزم نمیکردن

تاپیکشم زدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
منم تو هفته ۳۳ به دلیل نامنظم زدن قلب نی نی سزم کردن اورژانسی و بعد به دنیا اومدنش فهمیدن قلبش مشکل ...

من کلی درد کشیدم

دهانه رحمم ۴ سانت باز شد

اگه ۷ سانت میشد نی نی دنیا میومد وزن نی نی کم بود اخه راحت میتونستم طبیعی بیارم 

ولی تو لحظه اخر نمیدونم‌چرا یه دفعه دکتر گفت حاضرش کنید واسه سزارین

نمیدونم از چی ترسید 

من کلی درد کشیدم دهانه رحمم ۴ سانت باز شد اگه ۷ سانت میشد نی نی دنیا میومد وزن نی نی کم بود اخه را ...

چه بد اره شرایط طلیعی داشتی 

اما اینم سرنوشت ما بوده چه میشه کرد

منم تو هفته ۳۳ به دلیل نامنظم زدن قلب نی نی سزم کردن اورژانسی و بعد به دنیا اومدنش فهمیدن قلبش مشکل ...

یعنی از اول بارداری نفهمیدن قلب جنین مشکل داره 

چقدر دردناک تا هفته ۳۳ ادم‌بچه رو نگه داره

این همه سختی 

نمیدونم‌چی بگم

یه وقتایی تو حکمت خدا میمونه ادم

این دفعه ایشاله نی نی تو سلامت بغل میکنی 

اگه وضعیت چسبندگی و اینا مشخص شد ایشاله که نداری البته

اینجا خبر بده

شرایط مون مثل همه با هم بگذرونیم‌حاملگی پر دردسر رو 

یعنی از اول بارداری نفهمیدن قلب جنین مشکل داره  چقدر دردناک تا هفته ۳۳ ادم‌بچه رو نگه داره ای ...

خیلی ممنون گلم 

نه نفهمیدن

متاسفانه مشکلش جزو نادررترین بیماریها بود که تو سه ماهه سوم پیش میومد دکتر قلب هم گفت اگه قبل سز سونوت میکردن با دارو مشکلش حل میشد

روزای سخی بود اما خداروشکر که  بعدش خداپسرمو بهم داد

اگه وضعیت چسبندگی و اینا مشخص شد ایشاله که نداری البته اینجا خبر بده شرایط مون مثل همه با هم بگذرو ...

اره حتما شما هم حتما خبر بده 

عززیزم انشالله با استراحت خوب میشی و به سلامتی زایمان میکنی  خدا کنه وایه منم تو آنوملی مشخص ب ...

ربطی به قدامی نداره درسته ک میگن توقدامیااین تمکان بیشتره ولی من الان خلفی هستم برام داپلرنوشته ک بدم 

جفت پایین بازامکان چسبندگیش تااخربرطرف نشده بیشتره ک منم جفتم فعلاپایینه 

وخدایی که بشدت کافیست

شمااکوی قلب جنین نرفته بودی؟؟یاتوانومالی چک نشده بودی 

وخدایی که بشدت کافیست
اصلا ب نوع جفت ربطی نداره عزیزم کلا عمل سز بشی ی بار هم باردوم باید هفته 29 تا 33 سونو کالر داپلر بد ...

الی جان شماکجایی تهرانی؟واس من نوشت گفت برم بدم توهفته ۳۱ ارالان استرس دارم سرارین دومم جفتم خلفی ولی لولایینگ هست 

پایین 

وخدایی که بشدت کافیست
ربطی به قدامی نداره درسته ک میگن توقدامیااین تمکان بیشتره ولی من الان خلفی هستم برام داپلرنوشته ک بد ...

خداکنه همیچکدوممون مشکل نداشته باشیم

تاپیکای چسبندگی رو سرچ کردم شما تو اکثرش بودین معلومه خیلی نگرانی منم خیلی😔

خداکنه همیچکدوممون مشکل نداشته باشیم تاپیکای چسبندگی رو سرچ کردم شما تو اکثرش بودین معلومه خیدی نگر ...

😆😆😆دیگ ببین چقداسترس دارم ازهمون اول بارداری توفکرچسبندگیم اخرشم میگیزم توهمه تاپیکاشم هستم 

ولی اینقدمیترسم میدونی من حاًضرم مثلااخرش بگن رحمتوورمیداریم ولی خدای نکرده یوقت سرعمل نمیزم 

اراینش میترسم 

وخدایی که بشدت کافیست