2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13186 بازدید | 83 پست
من اسلامشهرم عزیزم میرم سونو گرافی سلیم روب روی متروی علی اباد    اصلا استرس نداشته باش &n ...

بعددکترت قبولداشت اونجاروواس داپلراخه واس داپلرجفت هرجاییوقبول نمیکنن 

بمن گفت پیری ونرگس ودلیزی 

من احتمالابرم دلیری توفلاح همون یافت اباد

اونم زنگ میزنم ج نمیرم 

اره میدونم سزلرین دومارومیفرستن اخه قراربودمنونفرسته میگفت لزومی نداره بعدک دیدجفتم بالانرفته بعدازاستراحت هنوزپایین 

گفت بروتوهفته ۳۱یا۳۲بده

وخدایی که بشدت کافیست
بعددکترت قبولداشت اونجاروواس داپلراخه واس داپلرجفت هرجاییوقبول نمیکنن  بمن گفت پیری ونرگس ودلی ...

اونا ک معرفی میکنن میگن فلان جا برو بااونجا قرارداد دارن پورسانتشو میگیرن مریض میفرسن     اره سونو گرافیش خیلی خوبه راضی بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا ک معرفی میکنن میگن فلان جا برو بااونجا قرارداد دارن پورسانتشو میگیرن مریض میفرسن     ...

نه اتفاقادکترم بهم گفت هرجادوسداری بروفقط دقیق باشه من خودم اصرارکردم گفت اونجودی نبودبگ حتمابروفلانجا

وخدایی که بشدت کافیست
بله عزیزم بفرمایید

سلام عزیزم در مورد چسبندگی جفت سوال داشتم .شما حل شد مشکلت؟ با سونو معمولی فهمیدین جفت چسبیده یا داپلر؟من تو زایمان اولم ک طبیعی هم بود حین زایمان دکتر متوجه شد جفت ب رحم چسبیده ک خیلی اذیت شدم. الان دوباره باردارم میترسم دوباره تکرار بشه، 

خدایا شکرت❤
سلام عزیزم در مورد چسبندگی جفت سوال داشتم .شما حل شد مشکلت؟ با سونو معمولی فهمیدین جفت چسبیده یا داپ ...

سلام جانم خوبی 

باسونوی داپلرمتوجه میشن من چسبندگیم به محل برش سزارین قبلیم بود خیلی هم کم بودکه سرعمل دکتربرام درستش کردومشکلی هم پیش نیومد

من بیشترمشکل پایین بودن جفت داشتم ک اونم هفته ۳۲کشیدبالا

وخدایی که بشدت کافیست