2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13186 بازدید | 83 پست
شمااکوی قلب جنین نرفته بودی؟؟یاتوانومالی چک نشده بودی 

چرا رفتم 

بیماری دختر من بسیار نادر بود و تو ۳ماهه سوم به وجود اومد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا رفتم  بیماری دختر من بسیار نادر بود و تو ۳ماهه سوم به وجود اومد

ای وای خدابهت صبریده خیلی سخته اونهمه زحمت بکشی ولی دیگ کارخداست نمیشه ایرادگرفت ایشالاخدانی نی روبرات صحیح وسالم نگه داره

وخدایی که بشدت کافیست
😆😆😆دیگ ببین چقداسترس دارم ازهمون اول بارداری توفکرچسبندگیم اخرشم میگیزم توهمه تاپیکاشم هستم  ...

ووااای چه حرفا میزنی دختر خدا نکنه 

اصلا هیچی نیست نگران نباش همیشه خوب و کامل دعا کن انشالله اصلا به چسبندگی نرسه چه برسه به در اوردن رحم

من خودم دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم 

سعی میکنم نگران نباشم😑

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
ووااای چه حرفا میزنی دختر خدا نکنه  اصلا هیچی نیست نگران نباش همیشه خوب و کامل دعا کن انشالله ...

میدونی دکترایی ک عملای مربدط به چسبندگی رومیکنن اخه وخشتناک سرشون شلوغه بعدهمش تودولتی میبرنت اراین نظرافک میکنم وافعاسخته اینقددیگ نذرونیازکردم نباشه تا۲۴ک میزم داملردل تودلم نیس 

وخدایی که بشدت کافیست
ای وای خدابهت صبریده خیلی سخته اونهمه زحمت بکشی ولی دیگ کارخداست نمیشه ایرادگرفت ایشالاخدانی نی روبر ...

اره خیلی😢

انشالله همچنین واسه شما

میدونی دکترایی ک عملای مربدط به چسبندگی رومیکنن اخه وخشتناک سرشون شلوغه بعدهمش تودولتی میبرنت اراین ...

حتما  بیا خبرشو بده انشالله چیزی نیست

۲۴ همین ماه؟

حتما  بیا خبرشو بده انشالله چیزی نیست ۲۴ همین ماه؟

۲۴شهزیورمیزم 

جااببه دکترم تاهفته قبل میگفت نمیفرسنم داپلرلزومی نداره 

فک میکردجفتم میکشه بالاولی دیدنرفت دیردزواسم نوشت گفت بروبده

وخدایی که بشدت کافیست
راستی هفتت ک خیلی کمه چراازالان بهت گفته بری چسبندگی زوده ک  ماه ۷ب بعدمیزن

نه من سونو ان تی رو دادم و دیدم جفتم قدامیه هنوز به دکترم نشون ندادم اما دکتر سونو گفت همه چی خوبه 

از تو نت فهمیدم چسبندگی جفتو.....نگران شدم

۲۴شهزیورمیزم  جااببه دکترم تاهفته قبل میگفت نمیفرسنم داپلرلزومی نداره  فک میکردجفتم میکش ...

انشالله که سالم سالمی

تونتم ک اینقدچیزای وحشتناک نوشتن اخرین احتمالومیدن ادم وحشت میکنه  کجایی تهرانی ؟

مشهدم

نه من سونو ان تی رو دادم و دیدم جفتم قدامیه هنوز به دکترم نشون ندادم اما دکتر سونو گفت همه چی خوبه&n ...

نه بابااصلااین فکرارونکن ربطی به جفت نداره  حالاحفتت پایین بودوبالانرفته ودتاماه اخراحتمالش باتوحه ب سزقبلی بیشتربود

وخدایی که بشدت کافیست
نه بابااصلااین فکرارونکن ربطی به جفت نداره  حالاحفتت پایین بودوبالانرفته ودتاماه اخراحتمالش بات ...

خدا کنه همینطور باشع

چیزی از بالا پایینش نگفت و گفت قدامیه فقط 

و همه چی نرمال

الی جان شماکجایی تهرانی؟واس من نوشت گفت برم بدم توهفته ۳۱ ارالان استرس دارم سرارین دومم جفتم خلفی ول ...

من اسلامشهرم عزیزم میرم سونو گرافی سلیم روب روی متروی علی اباد    اصلا استرس نداشته باش   دادن این سونو طبیعی هیچی نیست