2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13186 بازدید | 83 پست
انشالله مرسی گلم از دلداریت😘😘

من راجب اینجور چیزا اصلا نتو نمیخونم چون فقط استرس میده قرار نیست هرچیزه بدی هست برامون اتفاق بیافته ک این سونو ازمایشا روال کاره      انشالله بسلامتی زایمان میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دوتا بارداری قبلیم خلفی بود...ولی سر دومی وقتی بی حس بودم ‌اخراش دکتر میگفت خونریزی بند نمیاد خیلی هم هول شده بود .چون من شنیده بودم تپش قلبم زیاد شد به همین خاطر اندازه یه ربع بهم بیهوشی زدن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود .تا دلم ، باز دلم ، باز دلم، دل بشود .
منم دوتا بارداری قبلیم خلفی بود...ولی سر دومی وقتی بی حس بودم ‌اخراش دکتر میگفت خونریزی بند نمیاد خی ...

چه بد 

انشالله این یکی بدون دردسر و سالم دنیا میاد و خودتم هیچ مشکلی نداشته باشی

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
خانم ها یه سوال منم جفتم قدامیه آیا میتونم طبیعی زایمان کنم یا فقط باید سز بشم؟

جفت تعیین کننده نوع زایمان نیست ...شرایط طبیعی رو داشته باشی .بچه با سر باشه دهانه رحمت خوب باشه معمولا باید طبیعی زایمان کنند 

منم دوتا بارداری قبلیم خلفی بود...ولی سر دومی وقتی بی حس بودم ‌اخراش دکتر میگفت خونریزی بند نمیاد خی ...

چقد بد    جز این ک گفتی بیحسی خوب بود  من اولی بیهوش بودم میخام اینو سر کنن

چه بد  انشالله این یکی بدون دردسر و سالم دنیا میاد و خودتم هیچ مشکلی نداشته باشی

انشالله ...همچنین برای شما دوستم.....خیلی لحظه بدی بود.

منم دو تا سزارین داشتم

الان باردارم

جفت من سر راهی هست

دکتر احتمال چسبندگی داده

فللا استراحت هستم ببینم‌جفت بالا میره یا نه

گفت تو سونو انومالی تا حدی مشخص میشه چسبندگی

منم یه بچه دارم

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

دوستان اگه احیانا خدایی نکرده چسبندگی باشه

به نظرتون تو تهران بهترین دکتر واسه سزارین کی هست

بیمارستان دولتی بهتره یا خصوصی

کدوم بیمارستان بهتره

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
منم دو تا سزارین داشتم الان باردارم جفت من سر راهی هست دکتر احتمال چسبندگی داده فللا استراحت هست ...

عززیزم انشالله با استراحت خوب میشی و به سلامتی زایمان میکنی 

خدا کنه وایه منم تو آنوملی مشخص بشه من هنوز جواب سونو رو به دکتر نشون ندادم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عززیزم انشالله با استراحت خوب میشی و به سلامتی زایمان میکنی  خدا کنه وایه منم تو آنوملی مشخص ب ...

شما تهرانی؟؟

ایشاله که هیچ کدوم‌چسبندگی نداریم 

من از الان استرس زایمان دارم 

دارم دیونه میشم از بس فکر و خیال میکنم

شما تهرانی؟؟

نه گلم

ایشاله که هیچ کدوم‌چسبندگی نداریم  من از الان استرس زایمان دارم  دارم دیونه میشم از بس ف ...

انشالله نگران نباش هر چند که خودمم نگرانم 

انشالله هممون به سلامتی زایمان کنیم بدون اتفاق بدی