سلام بچه ها من سونو ان تی دادم و دکتر گفت همه چی نرماله و جفت قدامیه اما هنوز پیش دکتر نرفتم بارداری سومم هست و سزارین بودم
تو نت متوجه شدم جفت قدامی خطر چسبندگی جفت و زیاد میکنه
خیلی نگرانم چیکارکنم؟😔
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
منم دوتا بارداری قبلیم خلفی بود...ولی سر دومی وقتی بی حس بودم اخراش دکتر میگفت خونریزی بند نمیاد خیلی هم هول شده بود .چون من شنیده بودم تپش قلبم زیاد شد به همین خاطر اندازه یه ربع بهم بیهوشی زدن
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود .تا دلم ، باز دلم ، باز دلم، دل بشود .
منم دوتا بارداری قبلیم خلفی بود...ولی سر دومی وقتی بی حس بودم اخراش دکتر میگفت خونریزی بند نمیاد خی ...
چه بد
انشالله این یکی بدون دردسر و سالم دنیا میاد و خودتم هیچ مشکلی نداشته باشی
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
منم دو تا سزارین داشتم الان باردارم جفت من سر راهی هست دکتر احتمال چسبندگی داده فللا استراحت هست ...
عززیزم انشالله با استراحت خوب میشی و به سلامتی زایمان میکنی
خدا کنه وایه منم تو آنوملی مشخص بشه من هنوز جواب سونو رو به دکتر نشون ندادم
ایشاله که هیچ کدومچسبندگی نداریم من از الان استرس زایمان دارم دارم دیونه میشم از بس ف ...
انشالله نگران نباش هر چند که خودمم نگرانم
انشالله هممون به سلامتی زایمان کنیم بدون اتفاق بدی