2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13143 بازدید | 83 پست

از علايمش خونريزي يا لكه بيني است،در سونو هاي روتينگ دوران بارداري قابل تشخيصه،بيشتر هم خانمهايي كه آندومتريوز داشتند روي ميده،تو نت نوشته

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای توروخدا ..من میترسم.منم بارداری سوم  هست ..دوتا قبلی سزارین بودم ‌اینم سزارین.میشم جفتم قدامیه..هرجا میخوندم نوشته جفت قدامی چسبندگی رحم میاره، به خصوص سز سوم.خیلی استرس دارم‌.فکرش دیوونم میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود .تا دلم ، باز دلم ، باز دلم، دل بشود .
من این ماه نوشته ببینه دارم یان جفتمم قدامی

ب خاطر جفتت نوشته یا سابقه ی سز؟

هزینش چقدره؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

تو آنومالی مشخص نمیشه؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

اصلا ب نوع جفت ربطی نداره عزیزم کلا عمل سز بشی ی بار هم باردوم باید هفته 29 تا 33 سونو کالر داپلر بدی واس بررسی جفت  چون تو عمل سز احتمالش هست منم هفته 29 دکترم برام نوشت ازاد 400 تومنه با تامین اجتماعی 200 

وای توروخدا ..من میترسم.منم بارداری سوم  هست ..دوتا قبلی سزارین بودم ‌اینم سزارین.میشم جفتم قدا ...

دقیقا شرایط منم همینه خیلی میترسم

خصوصا که خطراتش زیاده 

شما چند وقتتونه؟

ن بچه اولم هست گفت واسه اطمینان می‌نویسم که ی موقع نداشته باشی حرف از وضعیت جفتم نزد

انشالله که نداری گلم

اصلا ب نوع جفت ربطی نداره عزیزم کلا عمل سز بشی ی بار هم باردوم باید هفته 29 تا 33 سونو کالر داپلر بد ...

تو نت نوشتن آدمو میترسونن

تو سز دومم جفتم خلفی بود دکتر اصلا واسم ننوشت

تو نت نوشتن آدمو میترسونن تو سز دومم جفتم خلفی بود دکتر اصلا واسم ننوشت

منم الان جفتم خلفیه پ چرا نوشت   محض اطمینان مینویسن اصلا مطالب نتو نخون   توام حتما ک طبیعی و چسبندگی نیست

منم الان جفتم خلفیه پ چرا نوشت   محض اطمینان مینویسن اصلا مطالب نتو نخون   توام حتما ک طبی ...

انشالله مرسی گلم از دلداریت😘😘