2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 42 پست

من ابجیم طبقه پایین مادرشوهرش میشینه شاید باورتون نشه اما گاهی میشه یک ماه هم همدیگه رو نمیبینن!!!

همسر ابجیم هم هروقت بخوعد در حد ۵مین میره سر میزنه 

ولییییی اگر براشون مشکلی پیش بیاد کلا همسر ابجیم کمک می کنه 

مادرش فشارخون داره چند وقت پیشا سکته کرد کلا کاراشونو  تمام  مخارجشونو دامادمون داد  بیمه تکمیلی هم کرده مامان باباشو ولی تو رفت و امد  خیلی کم میرنو میان

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چرا یه هفته شوهرت تنهاش میذاری؟؟

اخه مادرم یه شهر دگس..شوهرمم مرخصی نداره ک بخاد با من بمونه اینحا..بلاخره منم باید بمونم پیش خانوادم..تنهاش میزارم میدونم کاری نمیکنه مامانشم هواشو داره

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینم عصر ، میشه میگه برم بالا ی چایی بخورم، انگار ما گاز نداریم، ی روزم ک نره ،مادره زنگ میزنه بیا ف ...

وای مثل شوهر من .اه خیلی بده همش میگم کاش حدا بودمو میدونم شوهرم هیچپقت جدا نمیشه خصوصا با این وضع گرونی و....

بچتو میبره ناراحت نمیشی؟

چرا چون فقط سیزده ماهشه ،ولی حریف نمیشم ، ب شوهرم میگم میگه ب نفع تویه ک بخواب ،برو مجازی😐 می‌بره دیگه نمیاره وقتی هم نیم ساعت بعد میرم بیارمش پسرم نمیاد گریه می‌کنه میچسبه ب مادرشوهرم😐

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
اخه مادرم یه شهر دگس..شوهرمم مرخصی نداره ک بخاد با من بمونه اینحا..بلاخره منم باید بمونم پیش خانوادم ...

منم شوهرم شیفت شب که میشه یه هفته منو میبره خونه مامانمم.خودشم خونه مادرش میمونه ولی همه میگن اشتباه میکنین میری اینجوری شوهرت قدر زندگیت نمیدونه

چرا چون فقط سیزده ماهشه ،ولی حریف نمیشم ، ب شوهرم میگم میگه ب نفع تویه ک بخواب ،برو مجازی😐 می‌بره د ...

وای دقیقا عین من .رها هم همش دیونه پایینه صداشو بشنون گزیه میکنه میگن بیار پایین نذار تنها بمونه.رها هم بره دیگه عمرا بیاد بالا متنفرم از این زندگی

چرا چون فقط سیزده ماهشه ،ولی حریف نمیشم ، ب شوهرم میگم میگه ب نفع تویه ک بخواب ،برو مجازی😐 می‌بره د ...

منم دخترم ۸ ماهشه..اوایل مادرشوهرم میخاس همین کارارو کنه من نزاشتم..تروخدا اجازه نده بدون خودت بره اونجا..

وای مثل شوهر من .اه خیلی بده همش میگم کاش حدا بودمو میدونم شوهرم هیچپقت جدا نمیشه خصوصا با این وضع گ ...

منه احمق جدا بودم، ولی خونه ب نام همسرم کردن، شوهرمم گفت دیوانم وقتی خونه دارم مستاجر باشم تو این گرونی،این شد ک افتادم تو چاه ،سه سال راحت بودم حالا سخته واسم

منم شوهرم شیفت شب که میشه یه هفته منو میبره خونه مامانمم.خودشم خونه مادرش میمونه ولی همه میگن اشتباه ...

بستگی به شوهر داره دگ.ما اینجوری برا جفتمونم بهتره یه مدت همو نبینیم

منم دخترم ۸ ماهشه..اوایل مادرشوهرم میخاس همین کارارو کنه من نزاشتم..تروخدا اجازه نده بدون خودت بره ا ...

خیلی سعی کردم ،خود پسرم اگه مادره بیادبالا از گریه غش می‌کنه اینو نبره با خودش، گاهی ماشین خونه باشه میرم خونه مامانم تا عصر شوهرمم از سرکار میاد،ولی کم پیش میاد

وای دقیقا عین من .رها هم همش دیونه پایینه صداشو بشنون گزیه میکنه میگن بیار پایین نذار تنها بمونه.رها ...

منم خسته شدم از این مدل زندگی، بچه رو خیلی آزادی بهش میدم جذب شده ،مثلا گوجه میده دستش ،خب من تو خونه نمیدم همه جا رو کثیف میکنه، تلفن رو میده بهش ،یا موبایل پر میکروبش رو