2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 42 پست
طبقه پایین مادرشوهرم،خودم کم میرم شوهرم زیاد میره،مادرشم زیاد میاد بالا😶

بچه نداری؟بخاطر رفتن شوهرت ناراحت نمیشی؟نمیدونم ورا من اصاا نمیتونم مستقل شم همش پایینم

از اول سعی کن روش‌زندگیت درست قدم برداری.طبقه بالاشون میری؟

اره 

مادر همسرم ب قول خودش كمرو پاش درد ميكنه و خونشون ك ٤ تا پله داره ميگه اذيت ميشم  البته جوونه

با اين اوصاف طبقه دوم سختشه ك بياد😅

من واقعا نميدونم درستش اينه ك چقدر برم و بيام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره  مادر همسرم ب قول خودش كمرو پاش درد ميكنه و خونشون ك ٤ تا پله داره ميگه اذيت ميشم &nb ...

از همون اول با شوهرت قرار مدارش بزار مثل من نشی که شوهرم اصلا طبفه بالا رو خونه خودش نمیدونه انگار که اتاق بالاشونه

بیخیال بابا .هرطور از اول عادتشون بدی همون طوری تا اخر رفتار میکنن .از اول زیاد نرو زیاد نیا کاری واسشون میکنی یه جوری بکن ک ملتفت باشن از سر خوبی خودته نه وظیفه .تو جمعشون بگو من فلان ساعت روز خابم کسی اون ساعتا بهم زنگ نزنه درم نزنه بد خاب میشم اینطوری رو نده

بچه نداری؟بخاطر رفتن شوهرت ناراحت نمیشی؟نمیدونم ورا من اصاا نمیتونم مستقل شم همش پایینم

دارم،گاهی مادره میاد بچمم می‌بره ،چرا ناراحت میشم شوهرم میره ،مخصوصا وقتی مهمون دارن ،این می‌ره خرید براشون ،ولی خودم نمیرم ،اگه مجبور بشم ،شام و ناهارم وقتی سفره پهن شه میرم

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
شبا بدون شوهرت خونه مادرت میهابی؟شوهرت کجا میره پس

الان خونه بابامم..وقتیم میام یک هفته هستم..شوهرم تنها خونه خودمون یا میره خونه مادرش..از اول ازدواجم خونه مادرشوهرم حتی یک شبم نخابیدم 

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋
دارم،گاهی مادره میاد بچمم می‌بره ،چرا ناراحت میشم شوهرم میره ،مخصوصا وقتی مهمون دارن ،این می‌ره خرید ...

منم خیلی بخاطر زفتن شوهرم ناراحت میشم اصلا انگار تمیتونه بالا بمونه همش فکرش پایینع  

منم تا یکماه پیش طبقه پایین مادرشوهرمینابودم الان ازاونجارفتیم تقریبا وزی یبارباشوهرم اونم شبا یعده شام میرفتیم هرچنداونا انتظارداشتن روزی چنباربرم سربزنم اما من نمیرفتم نمیدونم کاره خوبی میکردم یابد.مادرشوهرمم سرجم دویاسه بارتواین سال اومدخونم.این یسال اخر که اصن نیومدحتی بادعوت .قهرنبودیما همینطوری یه جوی گرفتتش خونمون نمیادحتی بادعوت مثلا شام دعوت کنم خانواده میان جز خودش.اصن فازش معلوم نیس

ببخشیدطولانی شد

ميشه واسم يكمم توضيح بدي چطور مقرراتي رو گذاشتي؟! درسته هر خانواده ي مدل خاصين ولي خب دوس دارم بدون ...

وای مام از همین دز مشترک همش میرن میان من هیچ قانونی نذاشتمو الان زندگیم انگار خاله بازیه

منم خیلی بخاطر زفتن شوهرم ناراحت میشم اصلا انگار تمیتونه بالا بمونه همش فکرش پایینع    

اینم عصر ، میشه میگه برم بالا ی چایی بخورم، انگار ما گاز نداریم، ی روزم ک نره ،مادره زنگ میزنه بیا فلان چیزو بخر،بیا فلان کارو بکن ،خیلی سختمه حرص میخورم 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕