2777
2789

من نزدیکشونم

هر روز مادرشوهرم به هوای بچم میاد یه ربع سر میزنه

خونه مادرم هروقت دلم بخواد میرم

الانم خونه بابامم

شوهرم هم هروقت دلش بخواد میره خونه مادرش

ولی من هروقت دعوتم کنن میرم خونشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من طبقه بالام شاید هفته ای یبار در حد 5 دقیقه ...خ بابام هروقت دلم بخواد و اراده کنم شوهرمم.هرموقع دلش بخواد...

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

منم طبقه بالا مادرشوم نه من میرم نه اون میاد😁 دیدوبازدید تو پلها...اوایل هروز خونه من بود وقتی میاومد پذیرایی میکژدم از هر ده بار که اون می اومد یکبار من میرفتم میشست نه چایی می آوژد نه میوه وقتی میخاستیم بیایم میگفت عه میهواستم میوه بیاژم.  کم کم کاری کردم که دیگع اونم نیاد

من طبقه بالام شاید هفته ای یبار در حد 5 دقیقه ...خ بابام هروقت دلم بخواد و اراده کنم شوهرمم.هرموقع د ...

شوهرت ناراحت نمیشه نمیری؟چطپر تو یه هونه اید اینقد دیر میری دیدنظون.من صبح که بیدار میشم نرم ازم ناراحت میشن

من خونه مادرشوهرم نزدیکه اما مادرم دورتره..خونه مادرشوهرم هفته ای یوبار میرم دوماعی یک بار دعوت میکنم..به بهانه بچم شاید بیان یه سر بزنن..به غیر از هفته ای یکبار هم اگه بازم دعوت کنن میرم..خونه مادرمن هروخ بخام میرم اما زیاد میمونم خونه مامانم

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋