2777
2789

من نزدیکشونم

هر روز مادرشوهرم به هوای بچم میاد یه ربع سر میزنه

خونه مادرم هروقت دلم بخواد میرم

الانم خونه بابامم

شوهرم هم هروقت دلش بخواد میره خونه مادرش

ولی من هروقت دعوتم کنن میرم خونشون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من طبقه بالام شاید هفته ای یبار در حد 5 دقیقه ...خ بابام هروقت دلم بخواد و اراده کنم شوهرمم.هرموقع دلش بخواد...

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

منم طبقه بالا مادرشوم نه من میرم نه اون میاد😁 دیدوبازدید تو پلها...اوایل هروز خونه من بود وقتی میاومد پذیرایی میکژدم از هر ده بار که اون می اومد یکبار من میرفتم میشست نه چایی می آوژد نه میوه وقتی میخاستیم بیایم میگفت عه میهواستم میوه بیاژم.  کم کم کاری کردم که دیگع اونم نیاد

من طبقه بالام شاید هفته ای یبار در حد 5 دقیقه ...خ بابام هروقت دلم بخواد و اراده کنم شوهرمم.هرموقع د ...

شوهرت ناراحت نمیشه نمیری؟چطپر تو یه هونه اید اینقد دیر میری دیدنظون.من صبح که بیدار میشم نرم ازم ناراحت میشن

من خونه مادرشوهرم نزدیکه اما مادرم دورتره..خونه مادرشوهرم هفته ای یوبار میرم دوماعی یک بار دعوت میکنم..به بهانه بچم شاید بیان یه سر بزنن..به غیر از هفته ای یکبار هم اگه بازم دعوت کنن میرم..خونه مادرمن هروخ بخام میرم اما زیاد میمونم خونه مامانم

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋