2777
2789
عنوان

شربت سندروس

432 بازدید | 12 پست

سلام من بچم یکسالو بیست روزشه بخاطر بی اشتهایش و وزن کمش سرماخورده بود دکتر عمومی بهش این شربت داده گفته روزی ۴ سی سی بهش بدم وزن تولدش ۳۹۵۰ و الان نه کیلو هست به نظرتون از الان بهش بدم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
شربت سندروس تو یکسالگی بدم
0
0%
چندسی سی
0
0%

آره خوبه اگه دکتر داده بده

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن تولدش خیلی خوب بوده چرا وزنش الان کمه ؟

رفلاکس داشت ؟یا بد غذاست ؟

قدش چنده ؟

پسر منم یکسالشه 8 کیلو 900 هست خیلی غصه میخورم

برای پسر 1 سالم که وزنش کمه یه دونه صلوات میفرستین  هرکی نی نیش وزنش کم و بدغذاست ریپلی کنه درد و دل کنیم  
وزن تولدش خیلی خوب بوده چرا وزنش الان کمه ؟ رفلاکس داشت ؟یا بد غذاست ؟ قدش چنده ؟ پسر منم یکسالشه ...

خیلی بدغذاست بعد شش ماهگیش برگشتم سرکارم پیش مامانمه هم بد غذا هم زیاد جنبه جوش داره

سلام عزیزم این شربتو من امروز خریدم پسرم بی اشتها ولاغر .شما استفاده کردین رو اشتهاش تاثیر داشت بچم ...

دختر من شش یا هفت ماهه بود. دکترش در کنار آد این رو تجویز کرد دو سی سی. چون دختر من مولتی های دیگه رو نمیخورد. چون اکثراً طعم پرتغالی داشتن. این چون شکلاتی بود دخترم دوست داشت و میخورد. رو اشتهاش هم بله بی تاثیر نبود. نه اینکه خیییلی زیاد همه اش در حال خوردن باشه ولی خب در حد معمول میخورد. قبلش نسبتاً کم اشتها بود. ولی خب اگر شما بخوای جایگزین مولتی ویتامینش بکنی به نظرم باید بیشتر بدی. هر چند با دکتر مشورت کن که دوز آهن یا آ و دی شربت با مولتی های دیگه اش تداخل پیدا نکنه و کم و زیاد نشه دریافتیِ روزانه اش.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.