2777
2789
عنوان

زیادی میترسم!!!🤧

378 بازدید | 26 پست

کلا آدم ترسویی هستم فیلم ترسناک خیلی کم و به زور میبینم تنها نمیتونم بخوابم صبح که شوهرم میره هوا هنوز تاریکه بیدار میمونم تا هوا روشن شه بخوابم!یعنی اگه یه شب بخوام تنها بمونم عمرااااا بخوابم.کسی اینجوری بوده؟خوب میشم ینی؟بدم میاد تو این سن و متاهل دیگه ترس چیه!!اه.اینم بگم مامانم مثل من بود دقیقا.میگه بچه دار که شدم خوب شدم.اما الانم مطمئنم شب تنها باشه نمیخوابه ینی هنوز ترسو هست.اصلا ترس چیه؟چرا بعضیا انقد نسبت بهش بی تفاوتن!دخترخالم انقددد شجاعه همیشه تنها میمونه حتی بارداری و بعد زایمانشم تنها موند😣خسته شدم

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

خودمم مث دخترخالتم نه از تنهایی نه از تاریکی نه از حیوونا. از هیچی نمیترسم.

ولی بنظرم بگرد علتشو پیدا کن. ک از کجا میاد ریشه ش کجاست. اگرم خیلی شدیده با روانشناس صحبت کن

?i am a woman. Whats your superpower

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به شدددددددددت ترسوام و اصصصلا نمیتونم تنها بخوابم تازه بعضی وقتا روزها هم که تنهام میترسن

مثل من😢

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
خودمم مث دخترخالتم نه از تنهایی نه از تاریکی نه از حیوونا. از هیچی نمیترسم. ولی بنظرم بگرد علتشو پی ...

چه خوب... از بچگی همینجوری بودم!یه مدت خیلی شدید شده بود که گذروندمش.الان زیاد نیس ولی خب اذیت میشم

مادر شوهر من اصلا نمی تونه تو خونه تنها باشه از ترس حالش بد می شه 

من همش امید دارم در آینده خوب شم 🤦‍♀️

چه خوب... از بچگی همینجوری بودم!یه مدت خیلی شدید شده بود که گذروندمش.الان زیاد نیس ولی خب اذیت میشم

چه سخت. ولی باهاشون مقابله کن. بهشون دامن نزن. 

انشالله ک بهتر میشی.

?i am a woman. Whats your superpower
ترس چیز طبیعیه به نظرم عزیزم منم دوشبه از ترس نمیخابم الانم منتظرم صبح شه که بتونم راحت بخابم

آخه بعضیا اصلا چنین حسی ندارن.من یادمه با دوستم که بودم می‌خواستیم بخوابیم اون خیلی راحت میخوابید من تا صبح بال بال میزدم!انقد غصه میخوردم

عزیزم فک میکنم این ترسو مادرتون بهتون منتقل کرده منم خواهر شوهرم اوایل همینطور بود ولی الان خیلی بهت ...

شاید.... انشالله منم بهتر شم😑

منم مثله تو بودم البته هنوزم هستم ولی خیلی کمتر شده اوایل نامزدیم همسرم فکر میکرد دارم خودمو لوس میکنم یا ناز میکنم ولی بعد فهمید نه واقعا میترسم  اما حالا با دوتا بچه بهتر شدم