کلا آدم ترسویی هستم فیلم ترسناک خیلی کم و به زور میبینم تنها نمیتونم بخوابم صبح که شوهرم میره هوا هنوز تاریکه بیدار میمونم تا هوا روشن شه بخوابم!یعنی اگه یه شب بخوام تنها بمونم عمرااااا بخوابم.کسی اینجوری بوده؟خوب میشم ینی؟بدم میاد تو این سن و متاهل دیگه ترس چیه!!اه.اینم بگم مامانم مثل من بود دقیقا.میگه بچه دار که شدم خوب شدم.اما الانم مطمئنم شب تنها باشه نمیخوابه ینی هنوز ترسو هست.اصلا ترس چیه؟چرا بعضیا انقد نسبت بهش بی تفاوتن!دخترخالم انقددد شجاعه همیشه تنها میمونه حتی بارداری و بعد زایمانشم تنها موند😣خسته شدم
هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
ادم کلا وقتی تنهاس میترسه چون نا خوداگاه یه فکرای وحشتناک میاد تو ذهنش واس همین پیامبر میفرمایند تنها موندن و تنها خوابیدن مکروهه منم نمیمونم خونه نمیگم میترسم ولی بمونم یه فکرایی میاد تو ذهنم که باعث میشه بترسم
منم خیلی ترسو بودم حتی برا نماز صبح بیدار میشدم بخاطر ترس از تاریکی نمیرفتم وضو بگیرم نماز بخونم
کم کم خودم خسته شدم😂 اخه ترس تا کی
ی بار امتحان کن که تو خونه تنهایی و اتفاقی نمیفته ترست میریزه
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
ولی یه بار کامل نمازمو خوندم دیدم هیچ آسیبی بهم نرسید
روز بعدم خوندم بازم چیزی نشد
کم کم دیگه نترسیدم
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !