2777
2789
عنوان

زیادی میترسم!!!🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 26 پست
منم مثل شما هستم بچه هم دارم بهتر نشدم عمرا تاریک باشه تنها بخوابم شوهرم هروز ساعت پنج میره من بیدار ...

وای چه جالب.من فک میکردم هیچکس مثل من نیس 😪

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
چه سخت. ولی باهاشون مقابله کن. بهشون دامن نزن.  انشالله ک بهتر میشی.

چشم انشاالله ❤️

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه بعضیا اصلا چنین حسی ندارن.من یادمه با دوستم که بودم می‌خواستیم بخوابیم اون خیلی راحت میخوابید من ...

خوش بحال دوستت😟😟😟😟

من که مث توم دو شبه آرزو به دل خواب شب موندم

❤❤❤
من هیچوقت نشده از این چیزا بترسم چون از بچگی با این چیزا بزرگ شدم

آره قطعا به شرایطی که توش زندگی کردیمم مرتبطه

منم مثله تو بودم البته هنوزم هستم ولی خیلی کمتر شده اوایل نامزدیم همسرم فکر میکرد دارم خودمو لوس میک ...

وای خداروشکر❤️

ادم کلا وقتی تنهاس میترسه چون نا خوداگاه یه فکرای وحشتناک میاد تو ذهنش واس همین پیامبر میفرمایند تنها موندن و تنها خوابیدن مکروهه منم نمیمونم خونه نمیگم میترسم ولی بمونم یه فکرایی میاد تو ذهنم که باعث میشه بترسم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

خوش بحال دوستت😟😟😟😟 من که مث توم دو شبه آرزو به دل خواب شب موندم

خیلی سخته بخدا 😭 کاملا درک میکنم 

دقیقا عزیزم منم مثل توام الانم شوهرم رفته سرکار منتظرم هوا روشن شه بخوابم. شبا با ترسو وحشت دستشویی ...

عین منی... 

منم خیلی ترسو بودم حتی برا نماز صبح بیدار میشدم بخاطر ترس از تاریکی نمیرفتم وضو بگیرم نماز بخونم 

کم کم خودم خسته شدم😂 اخه ترس تا کی 

ی بار امتحان کن که تو خونه تنهایی و اتفاقی نمیفته ترست میریزه 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
منم خیلی ترسو بودم حتی برا نماز صبح بیدار میشدم بخاطر ترس از تاریکی نمیرفتم وضو بگیرم نماز بخونم&nbs ...

منم اینجوریم نمازم میخوام بخونم همش میگم کی پشتمه🤦‍♀️😑امتحانش سخته سعیمو میکنم 😑

منم اینجوریم نمازم میخوام بخونم همش میگم کی پشتمه🤦‍♀️😑امتحانش سخته سعیمو میکنم 😑

برا منم سخت بود خیییلی سخت یچیز میگم یچیزی میشنوی 

ولی یه بار کامل نمازمو خوندم دیدم هیچ آسیبی بهم نرسید 

روز بعدم خوندم بازم چیزی نشد 

کم کم دیگه نترسیدم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !