2777
2789
عنوان

كاچي

148 بازدید | 13 پست

بچه ها كسي طرز تهيه كاچي رو بهم ميگه؟

ممنونم

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

يعني هيچ كس بلد نيست؟😥

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کره محلی آرد برنج زیره دارچین زعفران گلاب مغز جات شکر یا نبات اینا موادش هستن 

از هركدوم چقدر بريزم

من فقط زعفرونشو دارم😂😂

اول آب وشکر یا نباتو میزاری روگاز مثل شربت هم میزنی تا قوام بیاد بعد که قوام آمد زعفران آب کرده و زیره کمی گلاب بهش اضافه کن این شربتشه خوب حالا کره محلیو تو یک ظرف دیگه میریزیم تا آب شود بعدش آرد و اضافه میکنیم هم میزنی تا رنگش عوض بشه بوی خامیش بره بعد ازاین دارچینو اضافه کن بعدش شربتتو بریز داخل مواد قشنگ هم بزن تا مواد یکدست بشه مغزهات هم اضافه کن بزار کمی بپزه فقط دقت کن کاچی نباید زیاد سفت باشه ها تقریباً شل

رفیق بی کلک فقط مادر

اول دو قاشف ارد برنجو تو یه قاشق روغن کرمونشاخی تفت بده یکم که کرمی شد دو لیوان اب بهش اضافه کن و به اندازه ک دوس داری توش نبات بنداز زعفرون دم کرده بریز توس واسه تقویتشم رازیانه و زیره سبز و دارچین یه کوچولو فلفل سیاه و زردچوبه خیلی کم فلفل بریزی فقط واسه طبع گرمش گردو بریز بذار بذار ده دقیقه بپزه بعد بخور گلابم دوس داشتی میتونی برنی گ

😘واسم صلوات بفرستید😘

دست همتون درد نكنه بچه ها ممنونم😘😘😘