2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 72 پست
من و همسرم هم تقریبا تمام کارها رو دوتایی انجام دادیم٬ البته روزای آخر خانواده و دوستامون هم اومدن پ ...

من خیلی می ترسم چون تنهام شوهرم که نیست و یه شهر دیگه م، مادرشوهرمم باهام قهره و بعیده همکاری کنه

اما اینجوری که شما می گین نباید زیاد سخت باشه. برای لباس ما فکر کرده بودیم شوهرم لباس رو از اونور بیاره و بعد اینجا بفروشیمش بعد از مراسم. یا اینکه از همین جا کرایه کنم. در کل نگه داشتن لباس عروس برام مهم نیست. فقط نمی دونم از چند وقت قبل باید برم دنبالش اگه بخوام کرایه کنم، و اینکه از تهران می تونم ببرم شهرستان یا نه؟

در مورد عکاس، خودمم از این حالتای عکس و فیلم آتلیه ای خوشم نمیاد دوست داشتم عکاس باشه از مهمونا عکس بگیره و فیلمبردار تو مراسم با مهمونا صحبت کنه. اما نمی دونم زیر بار می رن اینجوری کار رو انجام بدن یا نه؟

در مورد آرایشگاه هم به چند تا آرایشگاه تو اون شهر پیام دادم اما گفتن فقط باید حضوری بیای و عکس نمی فرستیم و مشاروه اینترنتی نداریم.

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
سلام عزیرم  سلام عروس خانوم  اول از همه باید از خونه و جهیزیه مطمعن بشی  بعد رزرو ...

سلام عزیزم خوبی؟ جهیزیه که ندارم من. خونه هم که اونور اجاره شده. فقط همین مراسم عروسی رو باید جمعش کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همون موقع ها انشالله عروسیمه یکماه پیش تالارو ارایشگاه و اتلیه رو رزرو کردم فقط لباس عروسم مونده ...

از یه ماه پیش این کارا رو کردی؟ یا خدا پس من خیلی عقبم... مبارکت باشه

عزیزم اول از همه رزرو تالاره.ما دوماه قبل عروسیمون رفتیم رزرو تمام تالار ها مناسبت های خوبش پرشده بو ...

مرسی از توضیحات کاملت

وای خدایا من چطوری این کارا رو انجام بدم. نمی تونم برم ... دانشجوام و شاغل ... و تنها...

از یه ماه پیش این کارا رو کردی؟ یا خدا پس من خیلی عقبم... مبارکت باشه

اره تازه ما شهرستان میگیریم با این حساب بازم اون تاریخی که میخواستیم پر شده بود چه ارایشگاه چه اتلیه و چه تالار زودتر اقدام کن

تالارای خوب تا فروردین سال دیگشون پره

سلام عزیزم خوبی؟ جهیزیه که ندارم من. خونه هم که اونور اجاره شده. فقط همین مراسم عروسی رو باید جمعش ک ...

میخوایین برین خارج ؟ب سلامتی 

عزیرم خب ی تالار رزرو کن و لباس عروس و کارت دعوت و ارایشگاه همین

اره تازه ما شهرستان میگیریم با این حساب بازم اون تاریخی که میخواستیم پر شده بود چه ارایشگاه چه اتلیه ...

من هنوز تاریخ جشنم مشخص نیست. پول بیعانه و اینا هم نداریم الان. تو حول و حوشش هم که رزرو نمی کنن، نه؟

میخوایین برین خارج ؟ب سلامتی  عزیرم خب ی تالار رزرو کن و لباس عروس و کارت دعوت و ارایشگاه همین

وای کارت دعوت... اصلا یادم به این نبود...

مرسی از توضیحات کاملت وای خدایا من چطوری این کارا رو انجام بدم. نمی تونم برم ... دانشجوام و شاغل .. ...

عزیزم منم دانشجو بودم اتفاقا فصل امتحاناتم بود و پایان ترم.اما گاهی با دوستم گاهی هم با شوهرم میرفتیم.

برا تالار که بهتره حتما همسرت باهات باشه و خودت تنها نرو.

برای باغ اتلیه هم حتما لازم نیست باغ اجاره کنی میتونی از هر طبیعتی استفاده کنی مثلا اگر از اقوامتون کسی باغ میوه یا هر باغ قشنگی داره میتونی بری اونجا.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم منم دانشجو بودم اتفاقا فصل امتحاناتم بود و پایان ترم.اما گاهی با دوستم گاهی هم با شوهرم میرفتی ...

همسرم ایران نیس. خانواده شوهرم و پدرم هم اون شهر نیستن. فقط مادرم اونجاس که از من بی دست و پاتره 

من هنوز تاریخ جشنم مشخص نیست. پول بیعانه و اینا هم نداریم الان. تو حول و حوشش هم که رزرو نمی کنن، نه ...

نه فقط روز بدید براتون نگه دارن 

بگید شمارتونو ثبت کنه اگه نمیتونید خیلی بیعانه بدید کمتر بدید ولی بدین

نهایت اگه کس دیگه خواست بهتون زنگ میزنن اگه نخواستین میدن به کس دیگ

وای کارت دعوت... اصلا یادم به این نبود...

کارت عروسی رو ما دوماه قبل عروسیمون سفارش دادیم البته بعد رزرو تالار اما با کمال تعجب سه روز بعدش تماس گرفتن بیایید کارتها امادست. پس تو این مورد عجله نکن. اگر دوهفته قبل عروسیت هم سفارش بدی خوبه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من خیلی می ترسم چون تنهام شوهرم که نیست و یه شهر دیگه م، مادرشوهرمم باهام قهره و بعیده همکاری کنه ا ...

اگر بتونه اندازه ی درست برات بخره از اینور خوبه٬ تو ایران بیشتر لباس عروس های تولید چین رو به قیمت گزاف می فروشن. اما کرایه هم ایده ی خوب و کم دردسریه.

عروسی رو هر قدر سخت بگیرین همونقدر سخته. به نظرم با توجه به شرایطتون حرف و خواست بقیه براتون مهم نباشه طبق سلیقه ی خودتون عمل کنید. چون با توجه به خانواده ی شوهرت هر کاری هم کنی اونا احتمالا تهش راضی نخواهند بود بنابرین فقط خودتون دوتا رو تو اولیت قرار بده. 

آریشگاه رو حتما قبلش برو امتحان کن که اجق وجق و آرایش سنگین و غلیظ درستت نکنن... 

برای گل و... هم خیلی سخت نگیرین ساده و کلاسیک و شیک برگزار کنین. ما تازه دست گل ها و... رو خودمون درست کردیم٬ با ترکیب گل های وحشی و گل هایی که خریده بودیم.

برای عکس و فیلم و اینها اما حتما سعی کنید طبق خواست خودتون باشه... عکس به نظرم خیلی مهمه. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
اوضاع خوبه قمر جان؟

نه راستش اصلا . اصلا درک نمی کنم هیچی رو. دوست دارم باهاش ازدواج کنم و کنارش زندگی کنم اما ذره ای ذوق و شوق ندارم. کاملا صفره صفره انرژیم. این اواخر مادرشوهرم خیلی خیلی اذیتم کرد و کاملا کات شده رابطه. شوهرمم هفته دیگه قراره بره برای چهار ماه. و من حس می کنم خیلی دل مرده م. نمی دونم باید چی کار کنم. اختیار زندگیم رو ندارم. تنها و دور از خانوادم هم که هستم دیگه بدترش کرده. هیچ وقت آزادی هم ندارم. اصلا هیچی. چه برسه وقت اضافی برای فکر کردن و برنامه ریزی برای عروسی و جشن و یا شاد بودن. معنی شاد بودن یادم رفته