2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 72 پست
به سلامتی عروسیته؟  اول باید بری دنبال تالار و تشریفات که خیلی مهمه ‌ بعد لباس عروس  ...

سلام خوبی؟ الان که نه، اواخر آذر. ولی من اصلا نمی دونم باید از کجا شروع کنم. و شهر خودمونه که من نمی تونم برم تا قبل مراسم. 

تشریفات دقیقا چیه و چی کار می کنه؟ با تالار فرق داره؟

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

از الان هر چی لازم داری و کارهایی که میخوای انجام بدی رو یاداشت کن چون بعدا فراموش میکنی

چیزهای کوچیک رو الان تهیه کن و چیز های مهمتر رو نزدیک عروسی

مثلا من بدلم رو زودتر خریدم کفشم رو و...

فقط لباس اینا گذاشتم واسه نزدیکای عروسی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما همون که قراره برای ادامه تحصیل بیاین خارج کشور نیستین؟ 

یک عروسی مختصر بگیرین٬ پولتون رو بیارین اینجا باهاش برین مسافرت دور اروپا. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
عزیزم ارایشگاه وفیلمبردار وتالار ولباس عروس رو از یکماه قبل هماهنگ کن کاری نداره که

چه فاکتورهایی رو باید در نظر بگیرم برای انتخابشون؟

سلام خوبی؟ الان که نه، اواخر آذر. ولی من اصلا نمی دونم باید از کجا شروع کنم. و شهر خودمونه که من نمی ...

یعنی تهران نمیگیرید؟؟ تو شهرستان کارت راحتتره وای خیلی خیلی تحقیق بکن 

تشریفات کاراتو جلوتر میندازه کمکت میکنن برای برنامه ریزی مراسم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
از الان هر چی لازم داری و کارهایی که میخوای انجام بدی رو یاداشت کن چون بعدا فراموش میکنی چیزهای کوچ ...

بدل هم مگه باید خرید؟ من اصلا هیچی نمی دونم

عزیزم شما همون که قراره برای ادامه تحصیل بیاین خارج کشور نیستین؟  یک عروسی مختصر بگیرین٬ پولتو ...

چرا همونم

عروسی مفصل قرار نیس باشه. در حد اینکه ما هم عروسی داشتیم باشه کافیه. من خودمم زیاد موافق جشن نیستم. خانواده شوهرم اصرار دارن. ولی همه کاراش میفته رو دوش من تنهایی. و اصلا نمی دونم باید چی کار کنم. 

یعنی تهران نمیگیرید؟؟ تو شهرستان کارت راحتتره وای خیلی خیلی تحقیق بکن  تشریفات کاراتو جلوتر می ...

نه تهران خیلی گرون میشه نمی خوایم زیاد خرج کنیم. مهمونا هم بیشترشون شهرستانن. 

من اگه تشریفات گیر بیارم، همه کارای مربوط به تزیین و گل و کیک و عکاس و ... رو انجام می ده خودش؟

چرا همونم عروسی مفصل قرار نیس باشه. در حد اینکه ما هم عروسی داشتیم باشه کافیه. من خودمم زیاد موافق ...

من و همسرم هم تقریبا تمام کارها رو دوتایی انجام دادیم٬ البته روزای آخر خانواده و دوستامون هم اومدن پیشمون کمی کمک کردن.

لباس عروس رو نخر٬ قرض بگیر یا کرایه کن چون نمی تونی دنبال خودت بکشونی از این کشور به اون کشور. من خریدم پشیمونم.

دیگه یک باغ اگر می تونین بگیرین که مهمون هاتون راحت باشن و خودمونی باشه. غذا هم با یک جای خوب و مطمین صحبت کنید و وقت بگیرید. کلا خیلی سخت نگیر٬ مهم اینه که به خودتون و مهموناتون خوش بگذره. اگر براتون مقدوره به جز عکاس آتلیه عکاس مراسم هم داشته باشید٬ که لحظه هاتون رو ثبت کنه. به نظرم عکس از فیلم زیباتر و جذاب تر و موندگارتره. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
نه تهران خیلی گرون میشه نمی خوایم زیاد خرج کنیم. مهمونا هم بیشترشون شهرستانن.  من اگه تشریفات ...

اره خوودش اوکی میکنه باهاش هماهنگ کن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
سلام خوبی؟ الان که نه، اواخر آذر. ولی من اصلا نمی دونم باید از کجا شروع کنم. و شهر خودمونه که من نمی ...

منم همون موقع ها انشالله عروسیمه یکماه پیش تالارو ارایشگاه و اتلیه رو رزرو کردم فقط لباس عروسم مونده که اونم میگن مدل های جدید اول صفر میاد همون موقع میرم

عزیزم اول از همه رزرو تالاره.ما دوماه قبل عروسیمون رفتیم رزرو تمام تالار ها مناسبت های خوبش پرشده بود و اخر مجبور شدیم یه روز معمولی بگیریم.اما خوب بود خداروشکر.

و آتلیه هم خیلی مهمه.با عکاست صحبت کن اگر باغ میری باغ رزرو کن.ارایشگاه هم یه ماه قبل عروسیت باید بری برا رزرو البته ارایشگر من 20 روز قبل عروسیم منو ثبت کرد.

لباس عروستو یه ماه قبل عروسیت برو رزرو کن.

ماشین عروستونو اگر میخواید گل بزنید یه هفته قبلش برید گلفروشی سفارش بدید.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج