2777
2789
عنوان

پرنسس نیلوفره با اراده

| مشاهده متن کامل بحث + 8212 بازدید | 327 پست
خيلي خوبه فقذ عزيزم به هيچ وجه نبايد روزانه كمتر از ١٢٠٠ كالري دريافت كني به بدنت اسيب ميرسه لاغر هم ...

میزان کالری با توجه ب سن قد وزن و ضریب فعالیته من فعالیتم خیلی پایینه چون همش سرکارم و روزانه ای ک بدست میاد ضربدر 7 میشه 7700تا ازش کم میشه و تقسیم بر 7 میشه تا طی 7 روز یک کیلو کم کنی

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متوجه نمیشم بلد نیستم این روش لاغری رو

عزيزم اين دستور دكتر تغذيه است

وزنت در ٢٤ ساعت شبانه روز ضرب كن عددحاصل كالري مورد نيازته كه وزن ثابت بمونه اين كالري فقط از خوراك نيست و اگر بيشتر خوردي بايد با فعاليت كالري اضافتو به اين ميزان برسوني تا وزن تغيير نكنه

حالا براي كاهش وزن هفته اي ١٠٠ كالري كم كن ولي اصلا نبايدكمتر ١٢٠٠ بشه به ماهيچه و سيستم بدن فشار و اسيب وارد ميشه و رژيم پايدار نميمونه 

در كم خوري بدن اتوماتيك وارد يك سيستم دفاعي در برابر قحطي ميشه و سوخت و سازش تغيير ميكنه از ارگانهاي غير ضروري شروع به تغذيه ميكنه تا حتي به ارگانهاي ضروري برسه براي بقا و اين باعث صدمه به بدن ميشه

رژيم را اهسنه و پيوسته بگيريد با كم كردن كربوهيدرات زود جذب و جايگديني با كربو دير جذب مثل حبوبات و فيبر و پروتئين 

مكملها هم فراموش نكن ويتامين در حد نياز 

میزان کالری با توجه ب سن قد وزن و ضریب فعالیته من فعالیتم خیلی پایینه چون همش سرکارم و روزانه ای ک ب ...

درست ميگي عزيزم سن و فعاليت هم مهمه اما نبايد بجاي كالري منفي ورزش با نخوردن سعي كني كالري كم كني خيلي بدن اسيب ميبينه 

پست بالاييم را بخون اين عدد كالري با احستساب كالري سوزونده ورزش هست

اين محاسبه كه گفتم دكتر تغذيه به من داده فعاليت هم سرجاش بايد باشه و هر چه فرد جوانتر باشه بايد كالري بيشتري نسبت به ميانسالان دريافت كنه

فرمولش اینه

فرمول محاسبه کالری روزانه برای کم کردن یک کیلو در هفته

(سن*4.7) - (قد*1.8)+(وزن*9.6)+655

جوابش ضربدر میزان فعالیت روزانه

ضریب فعالیت بدنی
* سبک زندگی بدون تحرک: اگر بسیار کم تحرک هستید و با ورزش میانه‌ای ندارید ضریب فعالیت جسمی برای شما (1.2) است.
* سبک زندگی کم تحرک: چنانچه هفته‌ای 1 الی 3 روز ورزش می‌کنید و یا روزانه مسافت اندکی را پیاده‌روی می‌کنید، ضریب فعالیت بدنی شما (1.37) است (اغلب افراد در این گروه جای دارند).
* فعالیت متوسط روزانه: افرادی که هفته‌ای 3 الی 5 روز ورزش می‌کنند و یا روزانه مسافت قابل‌توجهی را پیاده‌روی می‌کنند و همچنین افرادی که شغل‌های نیمه سنگین دارند در این گروه قرار می‌گیرند. ضریب فعالیت بدنی برای این گروه (1.55) برآورد شده است.
* سبک زندگی پر تحرک: اگر هفته‌ای 6 الی 7 روز با ورزش‌های سنگین مشغول هستید و یا شغل سنگینی دارید، شما پر تحرک می باشید. ضریب فعالیت بدنی برای افراد پر تحرک، برابر با (1.75) می باشد.

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
من قدم 159، وزنم 60 😢😢😢 قبلا 48کلیو بودم از وقتی واسه کم کاری تیروئید قرص میخورم وزنم زیاد شده.. ...

برای کم کاری تیرویید هر سبزیجاتی ک توی خاک هست رو خوب بشور با پوست بپز و بخور مث سیب زمینی

برای کم کاری تیرویید هر سبزیجاتی ک توی خاک هست رو خوب بشور با پوست بپز و بخور مث سیب زمینی

❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ببینید من اگه ی ذره اهسته پیش برم دیگه کنترل نمیشم هرچی سفتو سخت تر میگیرم راحت ترم چون دیگه وسوسه نمیشم من اگه 1000 کالری بخورم ی گاز شیرینی رو واردش میکنم چون اعتیاد ب شیرینی دارم  

اما اینجوری سالم غذا میخورم و بیشترش سبزیجات میشه ک خیلیم خوبه    درضمن من باید تا عید وزنم کم بشه و دوره تثبیت شروع کنم خدایی فقط حرف نباشید با من شروع کنید و هر هفته وزنتونو گزارش بدید تا انرژی بگیریم خوراک نوشتم دوسداشتید بذارید مینویسیم تو کل روز چیا خوردیم

فردا 689 کالری روز اول

97.5.27

خوراک نوشت صبحانه یک لیوان چای زنجبیل+یک قاشق عسل+یک نان سخاری 85کالری

میان وعده یک عدد خرما20 کالری

ناهار4 قاشق غذاخوری برنج یک تکه مرغ کوچک300 کالری

میان وعده یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی +یکعدد خرما80 کالری

شام یک کف دست نان یک عدد تخم مرغ نیم رو یک گوجه و کاهو200 کالری

تیروکسین میخوری؟

لووتین... نمیدونم همونه یا ن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
لووتین... نمیدونم همونه یا ن

اره همونه اونو ب موقع بخور خودش باعث لاغری هم میشه

اره همونه اونو ب موقع بخور خودش باعث لاغری هم میشه

خداکنه!!! 

چنننند ساله وزنم بین 47 تا 49 بوده

تو سه ماه شدم 60کیلو😔

خداکنه!!!  چنننند ساله وزنم بین 47 تا 49 بوده تو سه ماه شدم 60کیلو😔

باید خیلی رعایت کنی

خوراک نوشت 

695کالری

97.5.27

صبحانه ی قاشق عسل +نان سخاری +چای زنجبیل و لیمو85 کالری

ناهار5 قاشق برنج دو قاشف خورشت 400 کالری

م.و یک عدد بیسکوییت ساقه 60 کالری

شام ی کاسه کوچک سوپ جو150کالری