2777
2789
عنوان

چطوری سنم رو بیشتر نشون بدم؟

1006 بازدید | 31 پست

من ۲۴ سالمه و دانشجوی کارشناسی ارشدم

چند وقتیه دنبال کار میگردم و هرجا میرم در نگاه اول طرف فکر میکنه تازه دبیرستانمو تموم کردم!!!!

نه اینکه خیلی ریزه میزه باشم، نههههه قد کوتاهم نیستم

فقط چهرم به سنم نمیخوره و به نظرم اصلا برای شروع یه کار حرفه ای اصلا جالب نیست.

آرایش سن رو بالا میبره ولی از اونطرفم دوست ندارم تو محیط کار آرایش غیرطبیعی داشته باشم.

چیکار کنم؟؟؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ كردن ابرو و مو رنگ روشن

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

آخخخ درد دل منو گفنتی واقعا😢😢😢😢😭😭😭😭منم ا یه ماه دیگه  تازه میرم دانشگاه ولی  هرکی منو میبینه فک میکنه راهنمایی ام😑😑😂

به نظرم راهش اینه مو دکلره کنیم ابرو رنگ کنیم ارایشای زنونه بکنیم دیگه...کار دیگه ایم میشه کرد؟؟

رنگ مو.

سعی کن صداتو نازک نکنی موقع حرف زدن.

بیست و چهار که خوبه من از هفده کار کردم هیشکی نگاه بچه بهم نکرد. البته من موهام عسلی روشن بود قدمم بلنده

لطفا درخواست دوستی ندید

هیچ کدوم....من ۶۲ کیلوام توپر....سفیدو بورم....از هر کی سنمو بپرسی میگه ۱۵....فوقش ۱۶.....خودمم ۱۹ سالمه....بشدت بچه میزنم....حتی با رژ قرمز که میگن سن بالا میزنه...بنظرم به خودت افتخار کن

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌