2777
2789
عنوان

چطوری سنم رو بیشتر نشون بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 31 پست
پدیرش شماربطی به این موصوع نداره.معلوم نیست دنبال چه تیپی میگردن

شرکت خصوصی نبود جایی ک رفتم. کلاس زبان بود برای تدریس رفته بودم فکر کردن یکی از بچه هام 😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موها و ابروت رو روشن کن.... لباسای اسپرت نپوش

روسری بپوش گره بزن... شال و مقنعه نپوش

کیف دوشی ننداز... کیف زنونه بنداز سر دستت

کفش اسپرت و بابت  نپوش... کفشای چرم زنونه بپوش

رنگای روشن و جیغ نپوش... از رنگای قهوه ای طوسی مشکی سورمه ای استفاده کن

کلا یه مانتو شلوار اداری سورمه ای با روسری مشکی گره زده و یه کیف مشکی سردست و یه کفش مشکی سه سانتی فک کنم خوب باشه

به نام خدا.....با زدن عینک گرد...وچادربا کش سرکردن...و ارایش قهوه ای تیره...با چشمانی ناراحت...مدیونی فکر کنی ستایش و گفتم

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
هیچ کدوم....من ۶۲ کیلوام توپر....سفیدو بورم....از هر کی سنمو بپرسی میگه ۱۵....فوقش ۱۶.....خودمم ۱۹ س ...

وااااای آره رژ قرمز زدم، حتی....نخندیا... ولی کلاه گیس بلوند گذاشتم سرم ببینم چطوری میشم. یکذره هم سنمو نبرد بالا، تو بگو اندازه دو سه ماه..نههه     

منم این مشکل رو دارم 

باعث مشکل شده اصلا پیر نمیشم

همه خیال میکنن بیست سال از شوهرم کوچیکترم

در حالی که اختلاف سن بینمون 5 سال هست😓

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
🤣🤣🤣🤣🤣 عااااااالی بود

کفش زنونه پاشنه سه سانتی با جوراب کلفت مشکی...یه ساعت گرد هم میخای...عینکتم...بند بلند مشکی کلفت داشته باشه...

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
موها و ابروت رو روشن کن.... لباسای اسپرت نپوش روسری بپوش گره بزن... شال و مقنعه نپوش کیف دوشی نندا ...

من همش ۲۴ سالمه، این تیپ برای سی به بالاست آخه!! ولی خیلیا گفتن، امتحان میکنم ببینم چه شکلی میشم

منم این مشکل رو دارم  باعث مشکل شده اصلا پیر نمیشم همه خیال میکنن بیست سال از شوهرم کوچیکترم ...

واااای آره یکی از دوستای منم مشکل تو رو داره، حتی یک بار همکار اون آقا فکر کرده بود خانومش دخترشه!!! رسما کور بود طرف 😑😁😁

واااای آره یکی از دوستای منم مشکل تو رو داره، حتی یک بار همکار اون آقا فکر کرده بود خانومش دخترشه!!! ...

خیلی بده من تجربه کردم.بعضیها هم از روی شیطنت حرفایی رو میزنن بهت 😢

بیشتر مردا اذیت میشن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
وااااای آره رژ قرمز زدم، حتی....نخندیا... ولی کلاه گیس بلوند گذاشتم سرم ببینم چطوری میشم. یکذره هم س ...

😁گفتم که بهت....حالا یه تاپیکی ام بود خانومه میخواس بیبی فیس باشه....خلاصه که ما از اون چیزی که داریم راضی نیستیم..‌‌‌.سعی کن رنگای سنگین بپوشی....ترکیب مانتوی طوسی ساده با شلوار و مقنعه مشکی....رنگای سنگین....گرچه رو ما تاثیر نداره😂😂😂

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌