2777
2789
عنوان

بگيد من چیکار کنم با این اخلاقم؟

291 بازدید | 20 پست

سلام نی نی سایتی ها 

من یه مشکل دارم، در رابطه ای هستم که اينقد استرس از دست دادنش رو دارم که مدام رفتارهای اشتباه می کنم، مثلا اکثر اوقات خودم پیام ميدم،فرصت نمیدم دلش واسم تنگ بشه... اگه دیر جواب بده یا جواب نده گیر ميدم بهش... و البته فایده هم نداره گیر دادنام جز اینکه کوچیک بشم. 

خلاصه اینکه حتی وقتی ازش ناراحتم بلد نیستم با ناز و بدون خشونت حرفمو بهش بزنم.خودمم حس می کنم با این رفتارا ازم دور میشه ولی باز تکرار می کنم. 2/5 ساله در ارتباطیم و من دوس دارم مثل روزای اول همیشه در دسترسم باشه... به نظرتون من اشتباه می کنم؟ ممنون ميشم راهکار بديد مرسی 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان تاپیک زدی ک‌😟 اونجا بودیم الان

خب مثلا اینم یکی از رفتارامه، صبر ندارم دیدم خیلی نيومدن دوباره تایپک زدم، 

فک کنم خیلی غیر طبیعی هستم 

یارب نظر تو بر نگردد.
خب مثلا اینم یکی از رفتارامه، صبر ندارم دیدم خیلی نيومدن دوباره تایپک زدم،  فک کنم خیلی غیر طب ...

ببخش عزیزم اینطوری میگم.. ولی اخه اینجوری خیلی رو اعصابی ک... یه کم صبور و خانمانه رفتار کن 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

وسواس داری. برو پیش روانشناس. اینجوری ادامه بدی طرف ازت فرار میکنه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
ببخش عزیزم اینطوری میگم.. ولی اخه اینجوری خیلی رو اعصابی ک... یه کم صبور و خانمانه رفتار کن 

ميدونم عزیزم، خودمم از خودم خسته شدم با این اخلاق گندم 

یارب نظر تو بر نگردد.

هرچی به خودت تلقین کنی بدتر میشی. خواهرانه میگم این رفتارت بخاطر پایین بودن اعتماد به نفس ات هست عزیزم. جای نگرانی درباره رابطه نگران خودت باش عزیزم چون بیشترین آسیب روحی و روانی رو خودت میبینی. برو دنبال بهتر کردن خودت، کتابهای روانشناسی درباره اعتماد به نفس و پیشرفت و انگیزشی بخون. واسه رابطه ات هم کتاب اشتباهات یک زن رو حتما بخون. وقتتو بذار برای سرگرم کردن خودت با امور مفید. باور کن به سرعت رفتارت و حالت درست میشه. 

ميدونم عزیزم، خودمم از خودم خسته شدم با این اخلاق گندم 

تمرین کن صبرتو ببر بالا.. بخدا بیشتر جذبت میشه . کلا خانمای عجول جذاب نیستن...بهشم اصلا زنگ نزن بزار فقط تماس یا پیام از جانب اون باشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
هرچی به خودت تلقین کنی بدتر میشی. خواهرانه میگم این رفتارت بخاطر پایین بودن اعتماد به نفس ات هست عزی ...

مرسی عزیزم. 

فک کنم چون از بچگی اتفاقای بد زیاد برام افتاده اينجوري هستم الان، ولی خودمم خسته ام... همش ترس از دست دادن دارم 

یارب نظر تو بر نگردد.
تمرین کن صبرتو ببر بالا.. بخدا بیشتر جذبت میشه . کلا خانمای عجول جذاب نیستن...بهشم اصلا زنگ نزن بزار ...

باشه عزیزم حتما تموم سعی خودمو می کنم 

یارب نظر تو بر نگردد.