2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامممممم،خداخیرت بده،من دیگه امروزاینقدرکم اوردم ازصبح  شرمنده(عربده) میزنمم

😂مریم جون اصلا بهت نمیاد اهل عربده کشی باشی

آآآآآآی نفس کش😁

خواهر احتمالا نزدیکه پریودت هست

چندتا نفس عمیق بکش

یک لیوان گل گاوزبون دم کن بخور

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

من چند وقته مغزم هنگه😩

اصلا خوب نمیخوابم😧

هر چی دختر بزرگم آروم و خانم بود

این کوچولو یه پا آتیش پاره اس واسه خودش

خواستم بدونم اینجا فقط باشه واسه حرف زدنمون

دیگه اونجا نریم به درد و دل کردن

من و از سردرگمی در بیارید😫

نخندید بهم که سوال به این آسونی رو پرسیدم اصلا مغزم نمیکشه 😥

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....

سلام.یه لحظه فک کردم تاپیک جدیده!!!

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
من چند وقته مغزم هنگه😩 اصلا خوب نمیخوابم😧 هر چی دختر بزرگم آروم و خانم بود این کوچولو یه پا آتی ...

سلام عزیزم آره دیگه اینجا واسه اون موقع های که حسابی قاطی پاتی هستیم و رنجور و نا راحت مثل حال الان من که دارم فکر میکنم چطوری از فردا پس فردا باید از مامانم دور بشم نه خیلی دور همین پرند ولی خوب بالاخره تنهام البته یک ماهه اثاث بردم ولی بخاطر یه سری کار اداری موندم 

من چند وقته مغزم هنگه😩 اصلا خوب نمیخوابم😧 هر چی دختر بزرگم آروم و خانم بود این کوچولو یه پا آتی ...

بعدم از اتیش پاره بودن این دومی نگو که دلم خونه میگه یکسره یکی باهم حرف بزنه بازی کنه  در صورتی ارغوان نازنینم اینطور نبود اروم میذاشتم زمین یا رو تاب برای خودش سرگرم بود من به کارو زندگی می رسیدم با خودم میگم الان و مامان و بابا و آجیم هستن از دو روز دیگه چه کنم 😭😭😭😭

بعدم از اتیش پاره بودن این دومی نگو که دلم خونه میگه یکسره یکی باهم حرف بزنه بازی کنه  در صورتی ...

خوشبحالت کمکی داشتی

من ازاول نداشتم،یمدت افسردگی حاد گرفتم،توتاریکی میشستم گریه میکردم ازتنهایی وخستگی...

همسرم اشکش درمیومد حال و روزمو می دید

دیکه همسرم بانوزاد بزور بردم سفر،اصفهان،شیراز،شمال...باز لحظه ای خوب بودم ودوباره داغون...

با تلاشهای شوهرم

هفت ماه طول کشید تا روحیه م برگشت

امادیگه اون آدم سابق نشدم...خیلی باهمه سردم دست خودم نیست باکاراشون ازچشمم افتادن...انتظاراین رفتارا و نداشتم..

خوشبحالت کمکی داشتی من ازاول نداشتم،یمدت افسردگی حاد گرفتم،توتاریکی میشستم گریه میکردم ازتنهایی وخس ...

عزیزم هر چقدر بگی افسرده هستی بیشتر روت می مونه این حالت من خودم سر ارغوان مامان کلا دو یا سه روز پیش من موند سر آرشیدا هم شش روز چون جهیزیه خواهرم رو داشتن میبردن منم کمکی نداشتم الانم چون از شهرری رفتم پرند یک ماهه مار اداری دارم خونه مادرم هستم  من خیلی میشنیدم که بعد زایمان افسردگی گرفتن و از این می ترسیدم همسرم گفت فقط سعی کن مثل قبل باشی فکر نکن با وجود بچه نمیشه خیلی کارا کرد یا عقب از چیزی می مونی درسته مسئولیتت بیشتر میشه ولی چیز ترسناکی نیست و همین هم بود درسته از روزگار و آدما ناراحتم ولی نمیخوام این موضوع رو بچه ها و زندگیم تأثیر بذاره  دروغ نمیگم به مدت خیلی کم شاید چند روز بد خلق و تند شده بودم ولی باز اقایذهمسر فرمودن اونی که بعد این مشکلاتی که تو کار و زندگی و آثار ش تو فامیل پیش اومد باید پرخاشگر بشه من هستم نه شما پس تو با ارامشت به من هم کمک کن میگه خدارو شکر کن بخاطر دوتا گلی که داری حاضری الان همه چیز داشتی ولی این بچه ها رو نداشتی و جواب من هم که مشخص دنیا رو واسه دختر ام میدم ولی کاش بعضی ها محبت بیشتر داشتن

سلام دوستای گلم منم اومدم همش فکر میکردم خودم اینجوریم 🤔 فقط بعضی وقتا اینجوری میشم من هنو زایمان نکرده بعضی وقتا یکی دو روز اینجوری میشم نگران پسرمم که ضربه نخوره ⁦☹️⁩اخه خیلی حساسه

سلام دوستای گلم منم اومدم همش فکر میکردم خودم اینجوریم 🤔 فقط بعضی وقتا اینجوری میشم من هنو زایمان ن ...

هانی جون انشإالله که بهترین زایمان رو تجربه میکنی من همون چند روز ناراحتی و گریه مداوم که تو بارداری دومم داشتم تاثیر بدی رو ارغوان داشته من با گریه‌ها م و حال خرابم باعث شدم بچه یکسره ناخن می جوه تو رو خدا اشتباه منو تکرار نکن زندگی هر کدوم از ما یه سختی داره هر کس به نوبه خودش من هر کاری کردم از سرش نمی افته ناخن خوردن تا کمی ناراحت میشه سریع یه گوشه وایمیسه و ...بعدم شما مگه نمیخوای طبیعی زایمان کنی پس سعی کن تا پایان بارداری و روز زایمان اصلا استرس نداشته باشی منم از خدا برای شما و تمام دوستانی گلم بهترین ها را می خوام درست که امکان ملاقات همو نداریم ولی دلی بهم نزدیک هستیم 💗💗💗💗

😂مریم جون اصلا بهت نمیاد اهل عربده کشی باشی آآآآآآی نفس کش😁 خواهر احتمالا نزدیکه پریودت هست چند ...

وای زهراجون دوست دارم همه روکتک بزنم،این پسرکوچیکم ازبس بی قراره،روح وروانم قاطی کرده،یعنی داغونمااااا

رستا جان دخترت خوب غذامیخوره؟دندون درآورده؟ اذیت نمیکنه؟

سلام.

دخترم خوبه شکرخدا. 2 تا دندون پایین درآورده و الآن داره پهلومو گاز میگیره  

خیلی خوب غذا میخوره... ولی نه هر غذایی رو.

بسسسسیار هم وابسته و شیطون... ولی نه از نوع شر... همراه با دلبری...

بازم اگه پسرم بذاره خوبه.... ولی پسرم باهاش بازی های خیلی خشن میکنه.

اینم گریههههه... منم کلافه