2777
2789

فقط من چاق شدم؟ چرا هیشکی نیومد تایپیکم خب فایل گذاشتم بدرد میخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2003561/فینال-رژیم-کالری-همه-غذاها-و-رژیم-لاغری-دکترباقرزاده-هر-کی-میخاد-لاغرشه-بیاد?postId=66680157

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
من حامله ام و از هيكلم ناراضيم ولي رژيم نميشه بگيرم    

بعده بارداری الان نمیشه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چاق شدم ولی حاملم و رژیم ضرر داره باید وایسم تا بعد از زایمان 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
منم چاق شدم ولی حاملم و رژیم ضرر داره باید وایسم تا بعد از زایمان 

اره باید صبر کنی

من روز به روز دارم لاغر تر میشم و همه میگن هیکلت عالی شده. تقریبا 20 کیلو کم کردم فقط 7 ، 8 کیلو دیگه کم کنم به وزن ایده آلم میرسم 😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

نه من ۱۰ _ ۱۵ کیلویی اضافه دارم ولی حوصله رژیم ندارم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
فايل رو گرفتم،ممنون،فقط منتظرم بعده بدنيا اومدن بچه زود لاغر شم،خسته شدم

ایشالا بچت سالم بیاد بغلت بعد لاغرهم میشی برا منم دعا کن  

من از وزنم راضی نیستم ولی حال رژیم گرفتنو ندارم دیگه ترجیح میدم برم پیاده روی و‌ورزش تا لاغر کنم

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

اشتباه میکنی نمیدونی چ لذتی داره لباسی ک دوسداری تو تنت قشنگ باشه

لایک

من البته ۳-۴ کیلو اضافه دارم

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
من از وزنم راضی نیستم ولی حال رژیم گرفتنو ندارم دیگه ترجیح میدم برم پیاده روی و‌ورزش تا لاغر کنم

هر چقدرم ورزش کنی بازم برا کم کردن وزن رژیم لازمه