princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 عنوان کیا پاهاشون ضربدریه ؟؟؟؟اگه هست میخواید عمل کنید/؟ 1018 بازدید | 57 پست ب نظرتون پای ضربدری خیلی زشته؟ کسی هست عمل کرده باشه خطرشو و تجربیاتشو بگه؟؟؟ هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم 1397/05/23 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 من از عمل میترسم هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
mahtab73 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 13035 وأي منبدترم شدم باردارشدمنه عمل كه نهفقط ورزش كنم ارتروز نگيرم من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
مامی___رایان عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 1175 من خودم ضربدری نیست ولی یه دوست دارم اتفاقا راه رفتنی خ خوشگل دیده میشه باور کن و یه دفعه داشتم کانال فشن نگاه میکردم اغلب مانکنا پا ضربدری بودن البته خ خفیف نه شدید
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 وأي من بدترم شدم باردارشدم نه عمل كه نه فقط ورزش كنم ارتروز نگيرم وزنت کمه و لاغری؟ با ظاهرش مشکل نداری؟ هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
مامی___رایان عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 1175 وزنت کمه و لاغری؟ با ظاهرش مشکل نداری؟ خیلی زیاده واسه تو عکس میذاری
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 من خودم ضربدری نیست ولی یه دوست دارم اتفاقا راه رفتنی خ خوشگل دیده میشه باور کن و یه دفعه داشتم کانا ... پاهای من شدیده و وزنممم بالاست خیلی بده خیلی دارم غصه میخورم بخاطرش هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 خیلی زیاده واسه تو عکس میذاری اره زیاده خیلیم زشته از خودم خسته شدم تا کی این ظاهرو تحمل کنم ی بار بچگیام عمل کردم بعد عمل 6 سال نتونستم بدون عصا راه برم و خوبم نشد هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
sohab عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 203 پاهای من شدیده و وزنممم بالاست خیلی بده خیلی دارم غصه میخورم بخاطرش حاضری بری زیر تیغ ولی ورزش نمیکنی؟ با یه فیزیوتراپ خوب مشورت کن
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 تورو خدا تایپیکو بالا نگه دارید بیان کسایی ک عمل کردن واقعا دارم زجر میکشم هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
هیپولیتا عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 572 پاهای من شدیده و وزنممم بالاست خیلی بده خیلی دارم غصه میخورم بخاطرش برو دکتر طب ورزشی که کفی برات بنویسه و یه سری ورزش بهت بده
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 خیلی زیاده واسه تو عکس میذاری این عکس نتیه ولی میشه گفت من ی ذره خیلی کم از این بهترم هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 برو دکتر طب ورزشی که کفی برات بنویسه و یه سری ورزش بهت بده اخه من 22 سالمهرشد انچنانی ندارم ک با ورزش خوب بشه هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 حاضری بری زیر تیغ ولی ورزش نمیکنی؟ با یه فیزیوتراپ خوب مشورت کن یعنی با فیزیوتراپی خوب میشه تو سن 22؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم