2777
2789

البته من خودم دو روز بعد تاخیر بی بی زدم کاملا منفی بود روز ۵ام دوباره زدم مثبت شد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته داشتم مینداختمش دور یه هاله ی خ کم دیدم نمیدونم

برامنم باراول اینجوری بود بار دوم چندروز بعد گذاشتم فوری مثبت شد انشاالله براشماهم اینجوری بشه 

با دعا شاید به دست آوردمت چون با دعا دست کاری کردن تقدیر کار کوچکیست. 
منفیه دیگ؟

ای خداااااااااااااااااا اوووووووووووووووف منم امروز زدم منفی بوووووود دیگه دارم دیوونه میشم

تو حسرت ی بی بی مثبت موووووندم 

خودم میدونم میمیرم و اخرشم مثبت نمیشه

حال الانو درک میکنم دوستم😓 

من دیگه افسرده شدم😪

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻

منفیه.دنبال هاله اینام نباش اه مثبت بود همون دو دقیقه اول نشون میداد ...من از بی بی چک بدم میاد دیگه .انقد هاله کمرنگم به من نشون داد من ذوق کردم.الان پریودم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
خوشبحالتون خدا بچوتونو براتون حفظ کنه برای ماهم دعا کنیین

حتما عزیزم الان موقع اذانه ازته قلبم براهمه منتظرا دعا میکنم 

با دعا شاید به دست آوردمت چون با دعا دست کاری کردن تقدیر کار کوچکیست. 
منم امروز همینجوری تو ذوقم خورد کلی گریه کردم

منم  ای خدا بهمون بچه نمیدی حداقل بهمون صبر بده 

من افسرده شدم دیگه

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻

من نور گوشیمو زیاد کردم ی هاله خیلی محو میبینم انشاالله که دوباره میزاری هاله واضح میفته 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳