البته من خودم دو روز بعد تاخیر بی بی زدم کاملا منفی بود روز ۵ام دوباره زدم مثبت شد
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻 🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻 🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳 که ان شاءالله بزوووودی زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
منفیه.دنبال هاله اینام نباش اه مثبت بود همون دو دقیقه اول نشون میداد ...من از بی بی چک بدم میاد دیگه .انقد هاله کمرنگم به من نشون داد من ذوق کردم.الان پریودم
خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
بی بی چک ک جوابش قطعی نیست خیلیا بوده حامله بودنو بی بی چک زدن منفی نشون داده دوست خودم سرش دراومده بود بچه نمیخواست بی بی گرفت منفی بود خیالش راحت شد ولی حامله بود
🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻 🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻 🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳 که ان شاءالله بزوووودی زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻