2777
2789
اره بزن انشالله مثبته من روزه اول تاخیر دوم تاخیر یوم تاخیر تست زدم مثبت نشد حتی هاله هم ننداخت خس ...

منم اول و دوم زدم نشد.

اخه سابقه شش روز تاخیرم داشتم.

معذرت میخام.یک سوال.یهو خیس میشم.

جوری که حس میکنم پری شدم.اما بعدش میبینم ترشحات شفافه.

شمام اینجوری بودین؟ 

اصلا ترشح داشتین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم اول و دوم زدم نشد. اخه سابقه شش روز تاخیرم داشتم. معذرت میخام.یک سوال.یهو خیس میشم. جوری که ح ...

اره ترشح داشتم که هم نشانه پری هست هم بارداری

کمردرد هم داشتم در حدی فک میکردم هر لحظه میخواد پری بیاد 

البته لک لانه گزینی رو هم دیدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا بحق همین اذان ب همه بچه بده خصوصا خانومای حاضر در این تاپیک الان ۵۰تا صلوات میفرستم ب نی ...

ممنونم عزیزم

مواظب مهربونیات باش😊❤️

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
اره بزن انشالله مثبته من روزه اول تاخیر دوم تاخیر یوم تاخیر تست زدم مثبت نشد حتی هاله هم ننداخت خس ...

شمام مث من همش تو فکرش بودی؟

هووووم؟

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
اره ترشح داشتم که هم نشانه پری هست هم بارداری کمردرد هم داشتم در حدی فک میکردم هر لحظه میخواد پری ب ...

من دو روز تخمدان چپم به شدت درد میکرد و طرف چپم کلا درد داشت.

ک گفتم اگر باردار باشم هم خارج رحمیه احتمالا.

دردم استراحت کردم بهتر شدم.

اما این ترشح گبجم کرده.سینه درد هم دارم و کمی تهوع شبانه.که به پریودی هم میخوره

شمام مث من همش تو فکرش بودی؟ هووووم؟

اره چون علاعم زیاد داشتم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
شمام مث من همش تو فکرش بودی؟ هووووم؟

یا بیخیال بودی

بخدا نمیشه منتظر موند نمیشه اصلا😪😫😢😓

دلت میخواد اینقد تست بزنی تا مثبت شه

هر روز و شب....

من دیگه توهم بارداری دارم

بعضی موقع دس رو شکمم میزارم باش میحرفم

ک ینی مثلا نی نی دارم

یا من براش لباس میگیرم همه چیییی بعد ی موقعه درشون میارم و بوسشون میکنم 

خدیا بهمون صبر بده😓😓😓😓

من دو روز تخمدان چپم به شدت درد میکرد و طرف چپم کلا درد داشت. ک گفتم اگر باردار باشم هم خارج رحمیه ...

واسه تهوع که خیلی زوده مکم تخمدانام تیر میکشید 

که خارج رحمی نبود 

من برای بارداری قبلیم تکرر ادرار ضعف شدید 

دل درد شدید و دیدن لک لانهگزینی از علاعمم بود

این یکی

لک لانه گیزینی

نفخ شدید و بی سابقه 

حساس شدن سینه 

یوبوست

من دو روز تخمدان چپم به شدت درد میکرد و طرف چپم کلا درد داشت. ک گفتم اگر باردار باشم هم خارج رحمیه ...

من اگه ی دونه سبزی هم نخورم با خودم میگم من حتما باردارم ک نمیتونم اینو بخورم همه چیو باش....

من دیگه از حد گذشتم....

واسه تهوع که خیلی زوده مکم تخمدانام تیر میکشید  که خارج رحمی نبود  من برای بارداری قبلیم ...

منم دل درد دارم.پری هم انقد درد نداشتم.

سنه هام حساس شده.

دهنم خشک‌میشه.

سر قبلیم لکه بینی داشتم.

اللنم درد از چپ اومد سمت وسط و به سمت راست

من یکی نمیتونم  شما چطوری میتونید معذرت میخوام من تو دسشوییم تو فکرشم تو خواب تو بیداری تو حم ...

من سعی میکنم خونه تکونی بکنم تا فکر نکنم یا قرآن بخونم

خودم دوساله درگیرم دوتا سقطم داشتم دقیقا دوبارشم ماهی که بیخیال شدم باردار شدم 

خدایا خسته ام😢
منم دل درد دارم.پری هم انقد درد نداشتم. سنه هام حساس شده. دهنم خشک‌میشه. سر قبلیم لکه بینی داشتم. ...

انشالله که باردارین

من سعی میکنم خونه تکونی بکنم تا فکر نکنم یا قرآن بخونم خودم دوساله درگیرم دوتا سقطم داشتم دقیقا دوب ...

😓