2777
2789
ای خداااااااااااااااااا اوووووووووووووووف منم امروز زدم منفی بوووووود دیگه دارم دیوونه میشم تو حسرت ...

مثل منم پس هست.دیگه امروز فکر کردم تنها کسی که حامله نشده منم از بقیه عقب موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظر من سعی کن بهش فک نکنی خودتو بزن به بیخیالی من خودمم نزدیک دوسال اقدامم

من یکی نمیتونم 

شما چطوری میتونید

معذرت میخوام من تو دسشوییم تو فکرشم تو خواب تو بیداری تو حموم تو سفر تو شادیام توی هرچیزیم فکر کردن به اولویته چطوری میتونم خودمو بزنم به بیخیالی

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻

کاش میدونستید من چی میکشم جرعت ندارم برم عروسی بس که ازم پرسیدن حامله با بچه نداری دیگه خسته شدم همه همه درو بریهام حامله شدن بچه هاشون بدنیا وومد دار نبچه هاشونو از شیر میگیرنشون ولی من هنوز منتظرم

منم دیروز زدم منفی بود

۴پنج روز دیگه موعدمه 😢

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

انشالله خدا بحق همین اذان ب همه بچه بده خصوصا خانومای حاضر در این تاپیک الان ۵۰تا صلوات میفرستم ب نیت همتون  انشالله ماه بعدی همه باردار بشین

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
انشالله خدا بحق همین اذان ب همه بچه بده خصوصا خانومای حاضر در این تاپیک الان ۵۰تا صلوات میفرستم ب نی ...

مرسی گلم💜

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من یک هفته ب پریم مونده نمییییدونم

اووو پس زود زدی

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
واقعا؟ منم روز دوم زدم منفی بود. دیگه نزدم. امروز چهارمه. فردا میزنم باز.

اره بزن انشالله مثبته

من روزه اول تاخیر دوم تاخیر یوم تاخیر تست زدم مثبت نشد حتی هاله هم ننداخت

خسته شدم روز ۸م زدم گثبت شد

واسه اینم که روز پنجم مثبت شد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓