عزیزم به نظر من سعی کن بهش فک نکنی خودتو بزن به بیخیالی من خودمم نزدیک دوسال اقدامم
من یکی نمیتونم
شما چطوری میتونید
معذرت میخوام من تو دسشوییم تو فکرشم تو خواب تو بیداری تو حموم تو سفر تو شادیام توی هرچیزیم فکر کردن به اولویته چطوری میتونم خودمو بزنم به بیخیالی
🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻 🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻 🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳 که ان شاءالله بزوووودی زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
کاش میدونستید من چی میکشم جرعت ندارم برم عروسی بس که ازم پرسیدن حامله با بچه نداری دیگه خسته شدم همه همه درو بریهام حامله شدن بچه هاشون بدنیا وومد دار نبچه هاشونو از شیر میگیرنشون ولی من هنوز منتظرم
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
واقعا؟ منم روز دوم زدم منفی بود. دیگه نزدم. امروز چهارمه. فردا میزنم باز.
اره بزن انشالله مثبته
من روزه اول تاخیر دوم تاخیر یوم تاخیر تست زدم مثبت نشد حتی هاله هم ننداخت
خسته شدم روز ۸م زدم گثبت شد
واسه اینم که روز پنجم مثبت شد
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓