سلام من 31سالم هست و فروردین ازدواج کردم هیچگونه جلوگیری هم نداشتم ولی باردار نمیشم رفتم دکتر سونو دادم گفتن هیچ مشکلی نداری فقط پریودیم نامنظم هست و نمیتونم زمان دقیق تخمک گذاریم بفهمم میشه لطفا راهنماییم کنید
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
[QUOTE=66587982]اما اینکه دارو مصرف کنی قرار نیست سرخود باشه که خدایی نکرده دچار کیست بشی، در حالت عادی مگه تخمک آزا ...[/من واقعا اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کم هست مرسی که راهنمایی کردین پس حتما شوهر جان میگم ازمایش بده اگه مشکلی نداشت میرم دکتر
[QUOTE=66587982]اما اینکه دارو مصرف کنی قرار نیست سرخود باشه که خدایی نکرده دچار کیست بشی، در حالت ع ...
عزیزم حتما همسرت آزمایش بده، به نظر من بهتره زیاد این مسائل رو با اطرافیان در میون نذاری، آخه ی وقتایی که آدم درگیر دکتر و اینا میشه سوال پرسیدن و انتظار اطرافیان برای بارداری روحیه آدمو ضعیف میکنه، با دکترت مشورت کن، من خودم ۶ماه اقدامم، به امید خدا امیدوارم همه منتظرای نینی مامان بشن🌹
میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم