2821
2789
عنوان

بارداری

241 بازدید | 29 پست

سلام من 31سالم هست و فروردین ازدواج کردم هیچگونه جلوگیری هم نداشتم ولی باردار نمیشم رفتم دکتر سونو دادم گفتن هیچ مشکلی نداری فقط پریودیم نامنظم هست و نمیتونم زمان دقیق تخمک گذاریم بفهمم میشه لطفا راهنماییم کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منم اردیبهشت ازدواج کردم منم پیشگیری نکردم و مثل شما پریودهات نامنظم هست ولی من خودم اصلان مشکلی نداشتم شوهرم اسپرمش ضعیف هست قرار بریم دکتر دارو بده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دکترت می‌تونه با داروی محرک تخمک‌گذاری و آمپول اچ‌سی‌جی تاریخ تقریبی تخمک‌گذاری رو براتون مشخص کنه، مثلاً از شب سه پریود تا پنج شب قرص می‌ده روز سیزده سیکل میری سونو با توجه به اندازه فولیکول که داری برات آمپول آزادسازی مینویسه

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم
عزیزم منم اردیبهشت ازدواج کردم منم پیشگیری نکردم و مثل شما پریودهات نامنظم هست ولی من خودم اصلان مشک ...

وقتی به همسرم میگم بریم ازمایش بده میخنده میگه  من مشکلی ندارم  

دکترت می‌تونه با داروی محرک تخمک‌گذاری و آمپول اچ‌سی‌جی تاریخ تقریبی تخمک‌گذاری رو براتون مشخص کنه، ...

میخواستم همین کارو  انجام بدم خواهر شوهرم گفت همچنین کاری نکن بعد مصرف دارو اگه تخمک فعال شدت به جنین تبدیل نشه باعث کیست میشه

وقتی به همسرم میگم بریم ازمایش بده میخنده میگه  من مشکلی ندارم    

همسر منم همین رو میگفت ولی من گفتم دکتر میگه لازمه خودش نیاز نیست بیاد دکتر مامایی بگو براش بنویسه برو از آزمایشگاه ظرف نمونه رو بگیر باید سه روز نزدیکی نباشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بلد نیستم ازش استفاده کنم

عزیزم خیلی سخت نیست، بین روز 9 تا 11 پری، هر روز ترجیحا حوالی ظهر یدونه کیت میزاری داخل ادرار، وقتی خط دوم به پر رنگی یا حتی پر رنگ تر از خط اول شد، یعنی تخمک گذاری داری، تا یه هفته یا 10 روز بعدش یه شب در میون برو اقدام

دکترت می‌تونه با داروی محرک تخمک‌گذاری و آمپول اچ‌سی‌جی تاریخ تقریبی تخمک‌گذاری رو براتون مشخص کنه، ...

آره یا متفورمین مینویسه 

عزیزم خیلی سخت نیست، بین روز 9 تا 11 پری، هر روز ترجیحا حوالی ظهر یدونه کیت میزاری داخل ادرار، وقتی ...

خانومی اگه هر شب باشه بارداری انجام نمیشه