سلام من 31سالم هست و فروردین ازدواج کردم هیچگونه جلوگیری هم نداشتم ولی باردار نمیشم رفتم دکتر سونو دادم گفتن هیچ مشکلی نداری فقط پریودیم نامنظم هست و نمیتونم زمان دقیق تخمک گذاریم بفهمم میشه لطفا راهنماییم کنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=66587982]اما اینکه دارو مصرف کنی قرار نیست سرخود باشه که خدایی نکرده دچار کیست بشی، در حالت عادی مگه تخمک آزا ...[/من واقعا اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کم هست مرسی که راهنمایی کردین پس حتما شوهر جان میگم ازمایش بده اگه مشکلی نداشت میرم دکتر
[QUOTE=66587982]اما اینکه دارو مصرف کنی قرار نیست سرخود باشه که خدایی نکرده دچار کیست بشی، در حالت ع ...
عزیزم حتما همسرت آزمایش بده، به نظر من بهتره زیاد این مسائل رو با اطرافیان در میون نذاری، آخه ی وقتایی که آدم درگیر دکتر و اینا میشه سوال پرسیدن و انتظار اطرافیان برای بارداری روحیه آدمو ضعیف میکنه، با دکترت مشورت کن، من خودم ۶ماه اقدامم، به امید خدا امیدوارم همه منتظرای نینی مامان بشن🌹
میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین❤️ ی دنیا ممنونم