2777
2789
عنوان

بیاین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست
چجوری ساعت 4 انقد میوه خوردی😩😩😩😩😩😩

قندت تا حالا نیفتاده؟! 

من صبح قندم چهل و دو بود😊دستام میلرزید و زانوهام شل شده بود...یعنی وقتی قندت میفته یه جوری احساس گرسنگی میکنی که سنگم میخوری چه برسه میوه😩

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
گلم اوتاکی یه کلمه ژاپنیه که معنی خیلی طولانی داره [تو گوگل هست] ولی اگ بخوام خلاصه کنم به افرادی ا ...

😘😘😘تنکیو برای توضیح

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا حالا نیفتاده؟!  من صبح قندم چهل و دو بود😊دستام میلرزید و زانوهام شل شده بود...یعنی وقتی قن ...

چندسالته گلم؟؟

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
چندسالته گلم؟؟

بهمن میشه بیست و سه🙄

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
قندت تا حالا نیفتاده؟!  من صبح قندم چهل و دو بود😊دستام میلرزید و زانوهام شل شده بود...یعنی وق ...

آخی😞

من همیشه فشار خونم خیلی پایینه و قندم هم زیاد میفته در نهایت یه شکلات میخورم که نمیرم😐

اما راستش حال و حوصلهء خوردن و بعدش دوباره مسواک زدن رو ندارن اون موقع😕

پس خدا کنه قندم نیفته چون اگه نصفه شب و دم صبح بیفته وصیت هامو میکنم و با زندگی وداع میکنم😂

.Pain🔥you made me a believer

من گشنمه ولی میرم آزمایش چکاب قبل بارداری ☹ دلم ضعف رفت خداییش دعا کنید همه چی خوب باشه مشکلی پیش نیاد هرچند میدونم همه چیز خوبه و منم هیچیم نیست

غیرت تو منو خانومم کرد .   راستی خیلی دوست دارم مامان بشم واسم دعا کنید   
من گشنمه ولی میرم آزمایش چکاب قبل بارداری ☹ دلم ضعف رفت خداییش دعا کنید همه چی خوب باشه مشکلی پیش نی ...

انشالا که همین طوره گلم😘😘😘

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش