2777
2789
عنوان

بیاین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست
من امروز خود درگیری دارم..چهار صبح قندم افتاده بود پاشدم سیب خوردم بعد دیدم گشنمه یه گلابی هم خوردم ...

😂😂😂😂نوش جانت

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قهوه خوردی سرِ صبحی😫😫😫😫😫 من فعلا که افتادم یک ساعت دیگه پا میشم برای خودم تخم مرغ آبپز میکنم ب ...

وووووییی ویار زیتون پرورده کردم😁 حامله نیستم ولی جای منم بخور 😉

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

تو حیاط ازمایشگاه نشستم برای ازمایشای اوایل بارداری . ضعفم میزنه خداکنه زود ازمایش بگیرن  یه چندتا ازمایشارو باید برم یه ازمایشگاه دیگهدمعلوم نیس چقد طول بکشه  تا چیزی بخورم 

😂😂😂😂نوش جانت

فدات😁

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
تو حیاط ازمایشگاه نشستم برای ازمایشای اوایل بارداری . ضعفم میزنه خداکنه زود ازمایش بگیرن  یه چن ...

اوخییی😍انشالا زودتر تموم بشه😘

اوخی ببخشید😘 اتفاقا خودم پرورده درست کردم جات خالی😍

نوش جونت کدبانو😍

استارتر جون اوتاکی یعنی چیییی🙂

گلم اوتاکی یه کلمه ژاپنیه که معنی خیلی طولانی داره [تو گوگل هست]

ولی اگ بخوام خلاصه کنم به افرادی اوتاکی گفته میشه که عاشق انیمه باشن و رفتارشون هم مثل بعضی انیمه ها باشه و کلا تو دنیای انیمه ی زندگی کنن😊