2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 139276 بازدید | 5147 پست

ساعت گیج زمان در شب عمر

می زند پی در پی زنگ.

زهر این فکر که این دم گذر است

می شود نقش به دیوار رگ هستی من…

لحظه ها می گذرد

آنچه بگذشت ، نمی آید باز

قصه ای هست که هرگز دیگر

نتواند شد آغاز…

هعی عجب دنیای عجیبی...🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا عجب دنیای عجیب و مزخرفیه 

به قول یکی از کاربرا استارتر این تاپیک اون موقع ۳۷ سالش بوده الان نزدیک ۵۳ سالشه ،این قافله عمر عجب میگذرد..‌.

حالا که همه گفتن منم از آرزوهام بگم که یادگاری بمونه

اول از همه از خدا میخوام گره از مشکلات تموم مردم باز کنه

امیدوارم چندین سال بعد وقتی ریپلایم میکنن عشقم به آرزوش رسیده باشه و بهم رسیده باشیم خواهرم واسه خودش خانم دکتری شده باشه و با قبول شدنش تو کنکور سربلندمون کنه و

خونمون رو عوض کرده باشیم

بماند_به_یادگار#  

سال۹۷این تاپیکو اتفاقی دیدم 

تبریز چله زمستون اونشب همه سرمایمه و هرچی ک داشتیم بخاطر بی فکری ینفر از دست دادیم و خودمون موندیمو جیب خالی.گفتن بابام داداشام ممکنه دادگاهی بشنوبرن زندان.

اونشب این متن شعر

از شهریارو پست کردم ک خیلی دوسشداشتم.گذشت امروزسال۱۴۰۰ شکرالان همه چی خوبه بماند ک تواین سه چارسال چقد سختی کشیدیم.ودراخر

ارزوی سلامتی و شفای بیمارا

براتون یه حال خوب آرزو دارم

آرزو دارم امروزتون پر باشه

از خبرهای خوب

و اتفافهای بی نظیری

که همیشه منتظرش بودید

سارا#  

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
چه جالب انگار یه غار تازه کشف شده رو میگردم و صدای همه توش میپیچه

سلام خودم🤣😘😘😘

ان‌شاالله بزودی خدا بهم پسر سالم و صالح بده ان‌شاالله

ان‌شاالله دخترم باعث سربلندی منو باباش و همه بشه

ان‌شاالله دیگه هیچ وقت مث امروز ناراحت نباشم آرامش داشته باشم

خوشبختی و سلامتی ان‌شاالله برای همه

کاش اجازه پاک کردن تاپیک به خود کاربر داده میشد‌

یا اینکه پاسخگویان بیشتری‌ تو طول روز برا پاک کردن پُست میبود‌ ...

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم

صدای منو میشنوید از

14 خرداد 1400(ساعت13:50)جمعه کرونایی، سه روز تعطیلی پشت سر هم ودرقرنطینه خانگی بسرمیبریم🤗🤗🤗🤗💕💕💕😊😊😊😊

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠

هرکی اومد تو تاپیک منو ریپلای کنه البته بعد از چند سال😍

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
اخی منم میخوام یادگاری داشته باشم😍 الان نینی تو دلیم چهار ماه و ده روزشه داریم سه نفری میشیم بحو ...

یکی منو لایک کرد این پیاممو دیدم😍

الان غروب جمعه۱۴خرداد ۱۴۰۰ هست هوا دم داره

نینیم ۱۶ ماهشه و بازم شکرخدا😍

امیدوارم همه به ارزوهامون برسیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

وای یکی منو لایک کرد پارسال اینجا کامنت گذاشتم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ