2777
2789
عنوان

برادرشوهرم کثافتم مهمونی تولدم رو کوفتم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11906 بازدید | 337 پست
ماشین به نام من نیست دوتا داره یکیش رو من سوار میشمسفر خارج نه دیگه هر سال تا اون حد هم نیست😂 ولی د ...

خب اگه شما هم به نام خودت ماشین خارجی داشتی

سفر خارجی هر سال میرفتی و ... بهت میگفتم همسرت حق داره

ولی وقتی شما نداری چرا باید اینهمه هزینه برای برادرش بکنه؟؟؟

خب اگه شما هم به نام خودت ماشین خارجی داشتی سفر خارجی هر سال میرفتی و ... بهت میگفتم همسرت حق داره و ...

عزیز منم مشکلم همین دیگه... تقصیر خودشم نیس مامان باباش انقدر تو گوشش خوندن که این فکر میکنه موظف همه خانوادشو گردن بگیره جز زن و زندگی خودش

فکر میکنه حالا چون یه خونه بزرگ که توش زندگی میکنم تازه اونم هیچیش به نام من نیس عملا میتونه من رو راحت بیرون کنه دیگه بهترین زندگی رو دارم و نباید صدام در بیاد

جلو فامیلای من پز مال و اموااشو میده دیشب برداشته برای من گوشی خریده که مثلا میگه ببینید دخترتون چقدر زندگیش خوبه چه دوماد خوبیم برای خودشیرینی این کارارو میکنه

من جز دو سه تا تیکه طلا که اونم خودش سالی دو سالی یه بار برای تولد یا سالگرد خربده عملا بعد ده سال زندگی دیگه هیچی برام نیست مبادا که دو روز دیگه بخوام طلاق بگیرم برم همه مال و ثروتشو ببرم عین چی ترسیده همه اموالشو پخش کرده یکی به اسم مامانش یکی باباش یکی داداشش

من با این ادم چی میتونم بگم آخه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره ۲۵ ساله بچه که نیست که ندونه تو جمع چی نباید بگه خب عقلش که میرسه حداقل درخواستی هم داشت مودبان ...

عزیزم این دیگه انقدر بهش محل داده و تا زبون باز کرده هر چی خواسته براش خریده کار از درخواست محترمانه گذشته...

اول موبایل و لپ تاپ حالام موتور پس فردام لابد خونه میخواد

اتفاقا از قصد اونجوری تو جمع گفته که میخواد من رو جلو خانوادم ضایع کنه دقیقا تا دید من دارم کاغذ کادو رو باز میکنم همونجا برگشت گفت پس موتور من چیشد

واقعا منم دلم برای عروس آینده اینا میسوزه تازه شوهر من که ادم حسابی این خانوادس بازم وضعیت زندگیمون مزخرف بخاطر دخالت های خانوادش چه برسه به این دیگه..

خوب بره کار کنه تنه لش اینطوری بار اومده

شوهرم تاحالا بالای ده بار بهش گفته بیا پیش من حداقل کار یاد بگیر میگه من ازین کار تو خوشم نمیاد

دیگه تا وقتی یه داداشی داشته باشه که از باباش بیشتر براش خرج کنه و تا زبون باز کنه همچی براش بخره چرا باید کار کنه مفت مفت میخوره و میخوابه و میره پی الواتی با دوستاش دیگه داداش احمقش هم همچیشو تامین میکنه

به قول زن داداشم همون جای بچه نداشتشو پر کرده بخدا که پدر هم برای بچش اینجوری خرج نمیکنه ..

طلا بخر همش پول هاش دستش نمونه

حالت عادی نمیتونم طلا بخرم اون موقعا میگه ورشکست شدم پول ندارم قسط دارم بزار برای بعدا و فلان و ازین جور حرفا

مگه اینکه خودش سالی دو سالی یه بار برای تولد یا سالگرد ازدواج بخره برام

تولدت پر تکرار باشه کادوت چی بود

ممنونم عزیزم ❤️

برام گوشی خریده بود هر چند دیشب بخاطر دعوای بدی که کردیم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت و تازه خودش دست پیش گرفت و قهر کرد انقدرر اعصابم خورد شده که گوشی رو دست نخورده همونجوری باز نکردم گذاشتم تو وسایل خودش

اصلا کوتاه نیا بخاطر داد و بیدادشرو حرفترباش که نباید خرج اون کنه بره کار کنه

عزیزم کاشکی فقط داد بیداد بود علاوه بر اینکه هرچی از دهنش در اومد بهم گفت الان دو شب که قهره حتی جای خوابش هم عوض کرده اون یکی اتاق میره میخوابه و اصلا تو خونه حرف نمیزنه اون از من طلبکار برعکس دیگه..

من هم کادوش رو باز نکردم همونجوری دست نخورده گذاشتم تو اون یکی اتاق هر غلطی خواست بکنه باهاش اصلا اونم ببره به داداشش بده راحت بشه دیگه

عزیز منم مشکلم همین دیگه... تقصیر خودشم نیس مامان باباش انقدر تو گوشش خوندن که این فکر میکنه موظف هم ...

چه احمق ک فکر میکنه شما مالشو میبری ولی اون برادرش که رسما داره مال رو بهش میده نمیبره 🤦

عزیزم کاشکی فقط داد بیداد بود علاوه بر اینکه هرچی از دهنش در اومد بهم گفت الان دو شب که قهره حتی جای ...

آشتی نکن باهاش حتی شده چند ماه طول بکشه

ایشون یاد گرفته اینطوری رفتار. کنه تا شما کوتاه بیای

چه احمق ک فکر میکنه شما مالشو میبری ولی اون برادرش که رسما داره مال رو بهش میده نمیبره 🤦

نه این برادر کوچیش نه یه برادر دیگش به نام اون زده

تو خانواده اینا کلا اینکار سابقه داره یه برادر بزرگترش هم زنش بعد ده دوازده سال زندگی خواست مهریشو بگیره مرده چون هیچی از اموالش به نامش نبود و همه رو پخش و پلا کرده بود بین خانوادش تقسیم کرده بود نتونست هیچی مهریه ازش بگیره بدون حتی یدونه سکه کاملا مفتی جدا شد بچه ها هم گذاش پیش مرد

کلا خانواده سابقه دارین تو این زمینه خودشون ماشالا زرنگ شدن دیگه دیدن این چیزارو

نه این برادر کوچیش نه یه برادر دیگش به نام اون زدهتو خانواده اینا کلا اینکار سابقه داره یه برادر بزر ...

منظورم به نام زدن نبود که

منظورم همین گوشی و ... خریدن برا داداش کوچیکه هست که مال رو دو دستی میده به طرف

در رابطه با به نام زدنش من جای شما بودم اساسی تر اقدام میکردم

خدای نکرده اومدیم طرف فوت شد یا حتی همسر شما فوت شد

اونوقت شما بدون پول میخوای چه کنی؟

منظورم به نام زدن نبود که منظورم همین گوشی و ... خریدن برا داداش کوچیکه هست که مال رو دو دستی میده ب ...

ماجرا این که پدرشوهرم اومده کارشو داده به شوهرم چون خودش پیر شده دیگه کار نمیکنه

بعد خانوادش توقع دارن حالا چون ما کار رو دادیم دستت کلا حالا باید هرچی خرحمالی میکنی اونجا برای کللل خانوادت خرج کنی چرا چون ما بهت لطف کردبم کار دادیم دیگه

فقط حرص زدناش و ورشکستگی هاش به این احمق میرسه خوشی هاش برای اوناس خصوصا برای اون داداش کوچیک انترش

من چه کاری از دستم بر میاد دیگه دوتا خونه داره یکیش الان به نام خودش اون یکی به نام مادرش حالا من بگم فکر کردی میاد قبول میکنه میگه چشم تو چون گفتی..

همین طلاهام هم من نمیتونم بفروشم چون بفهمه میخواد الم شنگه راه بندازه دیگه

ماجرا این که پدرشوهرم اومده کارشو داده به شوهرم چون خودش پیر شده دیگه کار نمیکنهبعد خانوادش توقع دار ...

من جات باشم حتما طلاها رو میفروشم و تبدیل به چیز دیگه میکنم که خدای نکرده به عنوان حبه ازم نگیره

همون خونه هم یک چهارمش کلا به شما میرسه

واقعا آینده نگر باش یه کم

نمیدونم چیکار میشه کرد ولی خودت نسبت به زندگی خودت ببین باید چه کنی