من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اوهوم ولی خب از کسی خوشم اومده که تا حالا لب به مشروب نزده امیدوارم منو منع نکنه😒
یعنی واست مهمه که حتمن بخوری ؟؟!!چون من خودم دو سه باری خوردم خوشم نیومد زیاد دیگه نخوردم ولی به شوهرم کاری ندارم تو تفریحی خوردنش به نظرم از قلیون و سیگار خیلی بهتره😁
بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
هر چیزی که برایه بدن و عقل انسان ضرر داره باید روش حساس بود .
خوب درسته ،ولی کم خوردن و تفریحی خوردن که اصلن اثر آنچنانی روی کسی نمیزاره من که اطرافم میخورن تو رفتارشون تغییری ایجاد نمیشه یعنی کلاسشونو حفط میکنن اونطوری نمیخورن که نفهمن دارن چیکار میکنن و رفتارشون از کنترل خارج باشه
بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .