2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن مردی که مشروب میخوره زنش تا چهل روز براش حرامه

اگه زنشم بخوره تکلیف چیه .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

چقدر همه روشنفکرن😐من که از مرد مست و پاتیل متنفرم

دوست پسر سابقه من یه مشروب داشت ۵میلیون خریده بود جنس طرفش اب طلا بود شکل کله اسکلت

وقتی نگاش میکرد اصلا میمرد براش

همیشه تو ذهنم به عنوان احمق یادش میکنم

حالم بهم میخوره

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
😂😂😂😂😂اره خیلی خب الان که مجردم خیلی کم میخورم و دیر به دیر ولی دلیل نمیشه بخوام همسرم بیست و ...

بابا ۲۴ ساعته که بخواد بخوره میشه دائم الخمر خوب این ۱۰۰ در صد بده و زندگی خراب کنه ولی کسی که تفریحی گاهی وقتا میخوره دیگه خیلی نامردیه بیایم تاپیک بزنیم براش به نظرم بعضی خانوما زیاد به حد حساسن

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
بابا ۲۴ ساعته که بخواد بخوره میشه دائم الخمر خوب این ۱۰۰ در صد بده و زندگی خراب کنه ولی کسی که تفریح ...

اوهوم ولی خب از کسی خوشم اومده که تا حالا لب به مشروب نزده امیدوارم منو منع نکنه😒

چقدر همه روشنفکرن😐من که از مرد مست و پاتیل متنفرم دوست پسر سابقه من یه مشروب داشت ۵میلیون خریده بو ...

5 میلیون   

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   
اگه قبل ازدواج بدونم زنش نمیشم اگه بعد ازدواج بدونم تقصیر خودمه مبخواستم زودتر بفهمم

خیلی باحال خودتونو دعوا کردین😂😂😂

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...