2821
2789

خییلی ناراحت میشم، آخه خیلی نهی شده ، البته واسه مسلمونا نه بقیه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابا مشروب اینقدرا بدم نیس که به خاطرش زندگیتونو خراب کنید البته زیاده روی و افراط تو هر چیزی بده

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
منم گهگداری باهاش میخورم ولی نه همیشه تفریحی اونم،مثلا ماهی یه بار البته الان مجردما ولی خب پیش بین ...

🤣😁چه اینده نگریم کردی 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

میگم نوش جونت 😅

نریزین سرم 😂😂😂

ولی خدایی کاری میکنم زره زره اش کوفتش شه 😑😑

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خیلی ناراحت میشم چون قبل ازدواج میخورد و بخاطر من گذاشت کنار اگه بدونم میخوره دوباره ناراحت میشم که ...

دقیقا مثل من  بهم گفته نمیخوره  اگه بخوره خودم متوجه میشم  بفهمم ناراحت میشم   مجرد بوده میخورده